BallagásSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Csukd be a szemed és képzelj el egy helyet, ahol minden dolgot egyszerre szerezhetsz be a boldogsághoz! Persze a boldogság szó relatív, hiszen minden embernek mást és mást jelent. Mi azonban most megosztjuk Veled, hogy számunkra mit is hordoz magában.

Ünnepek Áruháza a party kellék bolt
Ünnepek Áruháza - a party kellék bolt

Olyan bulit szeretnél, amelyre még évek múlva is emlékezni fogtok?

Jó helyen jársz!

Biztosan a Te életedben is számtalan olyan esemény történt már, amelyre örömmel emlékszel vissza. Amelynek hangulatát, akár csak pár percre is, de szívesen újra átélnéd.

Hát még milyen hangulatot lehet teremteni olyan parti kiegészítőkkel és kelékekkel, amiket nálunk találsz! :) Képzeld csak el, hogy mennyire vicces visszanézni például egy olyan esküvőn készült képeket, ahol volt egy fotósarok néhány mókás kiegészítővel.

Ugye, hogy máris mosolyra húzódott a szád? :)

A party kellék bolt születése

Amikor 2007-ben elindítottuk az Ünnepek Áruházát, egy cél lebegett a szemünk előtt: Egy olyan party kellék bolt létrehozása, mellyel eljuttathatjuk a boldogságot az ország legkisebb zugába is. Igen, hozzád is! Akkoriban már 13 éve működtünk nagykereskedőként, de tudtuk, hogy a mi hivatásunk nem állhat meg azon a szinten.


Hittünk benne, hogy egy olyan webáruház, amely minden jeles alkalomra kínál Neked party kellékeket, biztos siker lesz a boldogság felé vezető úton. Szerencsére igazunk lett! Kiváló termékeinknek és szolgáltatásainknak hamar híre ment, hiszen a prémium minőség magáért beszélt. Ezért olvashatod most Te is ezeket a sorokat. :)

A legfontosabb alkalom az ember életében a születésnap, úgyhogy tegyük felejthetetlenné :)

Legyen ez az első szülinap, vagy az 50., nálunk számtalan kiegészítővel és ajándékkal lepheted meg az ünnepeltet. Legnagyobb választékot a héliumos lufiból találsz, melyeknél mindjárt 3 típusból és majdhogynem végtelen színből és mintából választhatsz. Az említett 3 fő típusunk: a gumi lufi, a fólia lufi és a buborék léggömb.

Gumi lufi 100% latexből készül, így abszolút környezetbarát

Pont annyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfa levele. Itt elkezdhetnénk sorolni, hogy vannak: Mintás lufik, egyszínű lufik, króm, gyöngyház és áttetszők, nagyon kicsik, nagyon nagyok, héliummal fújhatók és levegősök is. De nagyjából felsorolhatatlan a variációk száma, tényleg rengeteg félét találsz. Csak rajtad és a buli jellegén múlik, hogy melyiket választod.

Fólia lufi

Általában héliummal töltve, ajándékba viszik az emberek szülinapra, esküvőre, sziveszterre, tényleg minden alkalomra. Ennek az a különlegessége, hogy ha elillan belőle a hélium, akkor akár levegővel is újra fújható. A rajta található önzáró szelep és egy szívószál segítségével ezt Te is könnyen megteheted, így akár hosszú évekig varázslatos emlék marad. 

Az egyik kollégánk lánya az óvodai ballagására kapott egy Thumbs up héliumos lufit. A „kislány”, aki nemsokára 11 éves lesz, a léggömböt még mindig a szobájában őrzi. A ballagás óta 5 év telt el. :)

Bubble lufi

Kicsit ötvözi a latex és a héliumos lufi tulajdonságait, bár celofán hatású műanyagból készül, mégis nagyon rugalmas az anyaga. Igazán különleges látványt nyújt, és extra tartós. Olyan egyedi és látványos dolgokat lehet belőlük kreálni, mint a lufiban lufi kompozíció.

Party kellék az év akármelyik napjára

Az ünnepköröket figyelembe véve bátran beszerezheted nálunk a halloweeni dekorációt és jelmezt, esetleg a vicces karácsonyi ajándékot is.

Feldíszítheted a lakást a szilveszteri bulira, ahol akár konfetti ágyúval is köszöntheted az új évet.


Beöltözhetsz a farsangi partira, vehetsz szerelmes lufit Valentin napra, léggömb csokrot anyák napjára, vagy fólia lufik garmadáját a csemetéd ballagására.

Megtalálhatod a legviccesebb, vagy éppen a legpajzánabb kiegészítőket a lány-, vagy legénybúcsúra, de a tökéletes esküvői dekoráció elkészítésében is segítségedre leszünk.

Ha a babavárót, vagy a tejfakasztót szervezed, természetesen akkor is számíthatsz ránk.

Sőt, még a fesztiválokra és a strandszezonra is gondoltunk.

Hogy kézzel fogható legyen...

Hamar rájöttünk, hogy egy fizikai üzletben mennyivel többet tudunk Nektek segíteni a tökéletes lufi dekoráció megtalálásában. Így 2010-ben előbb a budapesti Szépvölgyi úton, majd 2012-ben a nagykereskedésünk alá költözve (Fehéregyházi út 15.) közel 200 négyzetméteren rendeztük be Magyarország legnagyobb party kellék boltját.

A minőségi termékek mellett még egy fontos küldetésünk van, hogy 100%-os elégedettségi garanciával mindent megtegyünk a vásárlóinkért. Ezért hatalmas hangsúlyt fektetünk a kimagasló vevőszolgálatra. Nálunk valóban Te vagy az első, és ez nem csak jól hangzó szlogen!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!