Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Úgy döntöttél, hogy a farsangi, jelmezes vagy Halloween bulin ördögnek öltözöl? Nálunk megtalálsz mindent, ami ehhez szükséges lehet!

Ördögszarvak különböző színben és dizájnban, pink szőrmés, piros szőrmés, piros plüss, piros műanyag, piros csillámos és világító. Találsz még nálunk szigonyokat különböző méretben és színben, ördög farkat, illetve ördög szetteket, melyekben egyben megtalálod mindezt. Készülj hát fel egy ördögien jó bulira!

Úgy érzed, hogy beléd bújt a kisördög? Akkor az érzés mellé az elmaradhatatlan ördögi kellékekre is szükséged lesz, úgymint ördög jelmez, ördögszarv és ördögvilla.

Így lesz teljes az összhang kívül és belül. :)

Ördögszarvak és szigonyok minden alkalomra

Az ördögi kiegészítőknek jó hasznát veheted akár farsangkor, halloweenkor, karácsonykor, de még Valentin-napon is.

Öltözz tetőtől-talpig pirosba vagy akár feketébe, és az ördögszarvak és szigonyok segítségével egy egyszerű, hétköznapi ruhából egy szempillantás alatt ördögjelmez kerekedik.

Farsangkor és halloweenkor lehetsz kicsit ijesztőbb ördögi díva vagy férfi.

A Mikulás krampuszai is ezeket az ördögi kiegészítőket viselik, és a háromágú szigony sem maradhat el a kezükből.

De Valentin-napon még ez is belefér. Lehetsz akár egy igazán csábító ördöglány vagy ördögfiú, meglátod sikere lesz.

Mivel viseld az ördög kiegészítőket?

A hölgyeknek piros egyberuhát javasolunk, ami lehet hosszabb vagy rövidebb, szűk vagy bő fazon, de remek választás az ördög kiegészítők mellé a piros cicanadrág és trikó vagy póló is.

Férfiaknak pedig szintén a piros szettet javasoljuk elsősorban, egy piros nadrág és pulóver kitűnő választás, de fekete színű ruhával is remekül mutatnak azok a csalafinta ördögi szarvak és a vasvilla is.

És a kicsikről se feledkezzünk meg. Mert nemcsak a felnőttek, de a gyerekek körében is igen népszerű az ördög karakter, legyen szó akár nagyobbakról, vagy egészen kicsi lurkókról.

Ördög vagy Angyal?

Nem kell mindig angyalnak lenned! Kapd magadra az ördögszarvak és szigonyok közül azt, amelyik leginkább kedvedre való, és egy napra te lehetsz maga a megtestesült ördög.

Webáruházunk virtuális polcain találsz még ördögfarkat, ördögjelmez kiegészítő szettet, de komplett ördög jelmezt is felnőttnek és gyereknek egyaránt.

5 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...