Női Boszorkány Jelmez Halloween-re, M-es
Női Boszorkány Jelmez Halloween-re, M-es

Boszorkány Jelmez Nőknek Halloweenre

Raktáron!

4 990.- Ft

Pont annyira kirívó, amennyire annak kell lennie. Se jobban, se kevésbé. Emiatt tartjuk a teljes boszorkány jelmez kínálat egyik legjobbjának.

Női Boszorkány Jelmez Halloween-re, M-es

Szexi boszi jelmez? Igen!

Eszméletlenül szexi. Ezzel a jelzővel illettük az itt látható boszorkány jelmezt, amikor először a kezünkbe került. Ez elképesztően vicces, hiszen ezeket a méregkeverő hölgyeket általában csúnya orral, öreges bőrrel és borzasztó, szakadt ruhákban ábrázolják. Ez alól kivétel Hermione Granger, azaz Emma Watson, aki a Harry Potter filmek óta elképesztő modellkarriert futott be – ráadásul a modern feminizmus egyik élharcosa lett.

Nagy dilemma

A farsangi jelmezek kategóriája egyébként sem egy egyszerű eset – akárhonnan nézzük. A jelmez ötletek között nem csak boszisat találunk, hanem rengeteg másikat. Miért pont ezt válasszuk? Hát azért, mert mi, nők általában azonban arra törekszünk, hogy remekül álljon rajtunk a maskara. Nem baj, ha nem tökéletesen élethű, mint egy valódi méregkeverő, a lényeg, hogy imádjuk magunkon. Egy támpontunk így már is rendelkezésre áll.

Írjuk fel tehát, mitől lesz tökéletes a boszorkány jelmez rajtunk?

-          álljon rajtunk jól

-          legyen divatos

-          érezzük magunkat benne csodásan

Nos, ezt a három tulajdonságot tökéletesen hozza az itt látható felnőtt jelmez.

A szoknya

A magas derekú szoknya kiemeli a vonalaid, ráadásul az utóbbi időkben rengeteg ilyet láthattunk a nyugat-európai kifutókon. Ez persze egybe van öltve a ruha többi részével, csupán a varrás és a szűkített szabás emeli ki és láttatja, hogy ez a vonal jóval a csípővonal felett van. Az alja rendkívül mutatós, köszönhetően a tépett hatású vágásoknak. Az alsó vonal térd fölé ér, így az enyhén kirívó kategóriába helyeznénk.

A felső rész és az ujj

A boszorkány jelmez felső része ízlésesen dekoltált. A gallérnál visszaköszön a tépettség, akárcsak az ujjnál, ami a kéz közeledtével egyre kiszélesedik.

Így lesz belőle igazi halloween jelmez

Néhány kiegészítő segítségével óriásit alkothatsz az idei jelmezversenyen. A boszorkány seprű és a boszi kalap, egy ízlésesen megválasztott magassarkú, na meg a jelmez segítségével igazi Halloween-i díva lehetsz Te is.

Mérete: M-es. (A jelmez szélessége deréknál mérve 35-36 cm, ez körméretben kb. 70 cm-t jelent. A jelmez szélessége hónaljnál mérve: 42-44 cm. A jelmez hossza kb. 100 cm.)

Anyaga: műszál.

Cikkszám: a997512

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Boszorkány Jelmez Nőknek Halloweenre, oszd meg a barátaiddal is:

0