Neked mennyit ér a gondtalan nyaralás?

Ha megkérdezném tőled, hogy szerinted milyen régi találmány az úszógumi, akkor biztosan a 18. század elején kezdenél tapogatózni. Logikusnak tűnik, Charles Goodyear felfedezése volt az első lépcsőfok a gumigyártás hajnalán, de az igazság valahol egészen máshol bújik meg. Ugyanis az első képes ábrázolások az ókori mezopotámiai időkből származnak, ahol az emberek állatbőrökből varrt tömlők segítségével úsztatták át a terményt a folyón.

Manapság már sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen nem kell varrótűt és nyersbőrt ragadnod akkor, ha a strandra indulsz. Elég csak megnyitni a böngésződet, és máris strandkellékek százai közül válogathatsz, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelőt.

De milyen is a megfelelő felfújható matrac vagy úszógumi?
Elsősorban eredeti.

Teljesen mindegy, hogy milyen a formája vagy mi a funkciója, ha minőségbeli problémák vannak vele, az biztosan elrontja a szórakozást. Ha most azt gondolod, hogy egy kedvezőbb árú utángyártott vagy egy nem megbízható webáruháztól rendelt termék alig fog eltérni az eredetitől, akkor vess egy pillantást erre a képre. Látsz valami különbséget?

De nemcsak a megtévesztő méret okozhat bosszúságot. Egy fakó, vékony anyagú úszógumi sérülékenyebb és jóval nagyobb eséllyel lyukad ki, valamint a sós tengervíz is kikezdheti. Felnőttként talán még túlteszed magad rajta, ha a csomagolásból kinyitva vagy használat közben csalódás ér, de a gyerekeket már sokkal nehezebb lesz megvigasztalni. Legalábbis nagyon sok jégkrém kell majd hozzá.

Az Ünnepek Áruházában kizárólag megbízható, ellenőrzött beszállítóktól származó termékeket találsz, ezzel biztosítva a kifogástalan minőséget számodra. Amennyiben nem szeretnél a strandon sírást, csak sírva nevetést, kattints ide és merülj el a szuper strandkellék kínálatunkban!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: