Nagy Karc Rajz - Szivárvány Kaparós Lapok, 5 db, 21 cm x 14.5 cm
Bigyóshop ajánlásával
Nagy Karc Rajz - Szivárvány Kaparós Lapok, 5 db, 21 cm x 14.5 cm

Nagy Karc Rajz - Szivárvány Kaparós Lapok, 5 db, 21 cm x 14.5 cm

Raktáron!

1 490.- Ft

Egy igazi különlegesség ez a szivárványos kaparós lap. Nagy karc rajz készíthető vele. Nem mindennap hagyhatunk üzenetet, vagy írhatunk levelet egy ilyen különlegességre, amely biztosan a megajándékozottnak is kedvence lesz. Egyedisége lenyűgöző.

Reménytelenül vágyunk arra, hogy dolgainkat valahogyan megörökítsük, megőrizzük az emlékeket, vagy olyanokat alkossunk, amit nehéz elfelejteni, ami nem mindennapi. Hála ennek a végtelenül egyszerű lapnak, ez a nagy karc rajz lehet az, amivel elmondjuk, mit szeretnénk.

Hogy mihez hasonlít leginkább ez a kis papír? Leginkább a rézkarc áll hozzá közel, ugyanakkor mégsem, hiszen lényegében egy papír, ami valljuk be, felér egy varázslattal. A fekete papír alatt színes minden, így bárkit le tudsz venni a lábáról, ha egy ilyen lapra írod az üzenetedet.

A nagy karc rajz tulajdonságai:

  • Mérete: 21*14,5 cm, tehát egy A5-ös füzet méretének felel meg
  • 5 db lap van benne, amely mindegyike teljesen fekete festékkel van átfestve
  • a csomag része még egy kaparó tű, amely műanyagból készült, és azt a célt szolgálja, hogy a megfelelő eszközzel, a megfelelő módon tudjuk lekaparni, vagy írni a szöveget, amit közölni szeretnénk

Ez egy igazán kreatív játék nem csak lányoknak, de olyan fiúknak is, akik tűzoltó Sam rajongók, és lehet elsőre nem kimondott rajongói a kreatív, készségfejlesztő játékok világának.

Hasonlóval biztosan találkoztatok már, legalábbis ami a mechanikát illeti, hiszen néhány ló rajz, vagy lovas rajzok tulajdonosai már kapartak le így rézkarcokat, mint ahogyan ezt is kell, így nem lesz ismeretlen a dolog. A nagyon kreatív játékok lányoknak valók inkább, de mégsem csak nekik, a fiúk is nyugodt szívvel írhatnak rá szerelmes levelet szívük választottjának.

Ami pedig a felnőtteket illeti, nézzük, kinek is javasoljuk még:

  • igazi férfiaknak, akik bevallanák érzéseiket, akár titkos imádóknak is, hiszen hölgyeknek igen nagy örömet lehet szerezni egy ehhez hasonló nagy karc rajz segítségével.
  • Imádnivaló ajándékkísérő lehet belőle, akár ilyen nagyban, vagy kisebb darabokat kivágva belőle, különleges kísérője lehet szülinapi ajándékoknak, karácsonyra, vagy csak úgy, egy kedves szerdai napon
  • ha elég kicsi az ajándék, akkor akár csomagolásra is használhatjuk, egyedileg bármilyen mintát belekarcolhatunk, ami biztosan egyedivé varázsolja az ajándékot,
  • játszhatunk is vele, akár kisebb gyerekekkel, feladványokat készíthetünk rá, majd feldarabolva kisebb puzzle darabokra, egy remek délutáni játék kerekedhet abból, hogy összerakjuk

Ne féljünk egyedinek lenni. Bátran ragadjuk meg a lehetőségeket, és éljünk ezekkel a kreatív helyzetekkel. Ha úgy érzed, ez a lap túl nagy, akkor keresgélj oldalunkon. Létezik egy kisebb verziója is ennek a csodálatos kis papírnak, amit akár mindennapos használatra is tudtok alkalmazni.

Üzenjetek színesben, hogy örömet szerezhessetek annak, akinek szüksége van rá!

5 db fekete kaparni/karcolni való lap.

1 db műanyag karcoló tű.

A lapok mérete: 21 cm x 14.5 cm.

Cikkszám: bigyo-oo-29-2961

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Nagy Karc Rajz - Szivárvány Kaparós Lapok, 5 db, 21 cm x 14.5 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0