Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Mitől lesz igazán vagány egy pirate, avagy kalóz party?

Melyik kisfiú, kislány vagy akár felnőtt ne vágyna arra, hogy egy teljes napra kalózbirodalommá változzon az otthona, s maga is egy rettegett haramia bőrébe bújhasson? Az igazán vagány kalóz party minden elengedhetetlen darabját megtalálod itt, hogy felejthetetlen legyen a buli!

Partiszervezés a hét tenger urainak

Beszélő papagáj? Kincses térkép egy kincskereső kalózos játék első állomásához? A részleteknek csak a fantáziád szabhat határt, mi természetesen minden helyzetre fel vagyunk készülve. Minőségi partikellék kínálatunkban megtalálsz mindent, hogy te rendezhesd meg a legvagányabb születésnapi, vagy akár farsangi zsúrt. Itt minden adott egy pirate party lebonyolítására: ha tányért, poharat, dekort, jelmezt vagy sminket keresel, egy helyen beszerezhetsz mindent! Vár a kaland, hív a tenger, vond fel a vitorlát, készítsd az ágyúkat, csatára fel!

A kalózok királya

Talán minden idők egyik legnépszerűbb kalózkapitánya a minden lében négy kanál Sparrow kapitány, akiért kicsik és nagyok egyaránt rajonganak. Idézzétek meg alakját egy mulatságos sminkkel vagy néhány kalózmintás kiegészítővel.
Egy kalóz party közepére csöppenve nem árt a megfelelő kalóz kellékek mellett néhány hírhedt kalózos mondást is begyakorolni. Harr!

Benned is él a gyermek, beöltözős buliba mész a farsangi időszakban, vagy szilveszteri buli van kialakulóban, ahol a jelmez kellékek elengedhetetlenek? Legyél te a hét tenger legrettegettebb kalózkapitánya, vagy egy csodaszép, vagány kalózkisasszony. Ne habozz, kínálatunkban mindenkire gondoltunk, nem csak a gyerekekre. Legyen egy menő kalózruhád, amelyben meghódíthatod szíved választottját! Számtalan partykellék van, amivel még élménydúsabbá teheted azt a napot, amelyen a tengeri kalandorok világába csöppentek.

Vicsorog a koponya

Néhány partikellék segítségével könnyedén megidézheted Tortugát, a kalózok kedvenc szigetét otthonodban. Engedj szabadon pár héliummal töltött, koponyás lufit, szervírozd az ételt-italt kalózmintás tányérokban és poharakban, lengessetek fekete koponyás zászlót! A belépéskor mindenki kaphat egy szemkötőt, a jelmezverseny győztesének pedig egy zsák aranytallér lehet a jutalma…

Ezeket mind beszerezheted egy helyen, és pillanatok alatt átalakíthatod velük a buli helyszínét.

Kalózok előre!

5 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...