Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Mitől lesz igazán vagány egy pirate, avagy kalóz party?

Melyik kisfiú, kislány vagy akár felnőtt ne vágyna arra, hogy egy teljes napra kalózbirodalommá változzon az otthona, s maga is egy rettegett haramia bőrébe bújhasson? Az igazán vagány kalóz party minden elengedhetetlen darabját megtalálod itt, hogy felejthetetlen legyen a buli!

Partiszervezés a hét tenger urainak

Beszélő papagáj? Kincses térkép egy kincskereső kalózos játék első állomásához? A részleteknek csak a fantáziád szabhat határt, mi természetesen minden helyzetre fel vagyunk készülve. Minőségi partikellék kínálatunkban megtalálsz mindent, hogy te rendezhesd meg a legvagányabb születésnapi, vagy akár farsangi zsúrt. Itt minden adott egy pirate party lebonyolítására: ha tányért, poharat, dekort, jelmezt vagy sminket keresel, egy helyen beszerezhetsz mindent! Vár a kaland, hív a tenger, vond fel a vitorlát, készítsd az ágyúkat, csatára fel!

A kalózok királya

Talán minden idők egyik legnépszerűbb kalózkapitánya a minden lében négy kanál Sparrow kapitány, akiért kicsik és nagyok egyaránt rajonganak. Idézzétek meg alakját egy mulatságos sminkkel vagy néhány kalózmintás kiegészítővel.
Egy kalóz party közepére csöppenve nem árt a megfelelő kalóz kellékek mellett néhány hírhedt kalózos mondást is begyakorolni. Harr!

Benned is él a gyermek, beöltözős buliba mész a farsangi időszakban, vagy szilveszteri buli van kialakulóban, ahol a jelmez kellékek elengedhetetlenek? Legyél te a hét tenger legrettegettebb kalózkapitánya, vagy egy csodaszép, vagány kalózkisasszony. Ne habozz, kínálatunkban mindenkire gondoltunk, nem csak a gyerekekre. Legyen egy menő kalózruhád, amelyben meghódíthatod szíved választottját! Számtalan partykellék van, amivel még élménydúsabbá teheted azt a napot, amelyen a tengeri kalandorok világába csöppentek.

Vicsorog a koponya

Néhány partikellék segítségével könnyedén megidézheted Tortugát, a kalózok kedvenc szigetét otthonodban. Engedj szabadon pár héliummal töltött, koponyás lufit, szervírozd az ételt-italt kalózmintás tányérokban és poharakban, lengessetek fekete koponyás zászlót! A belépéskor mindenki kaphat egy szemkötőt, a jelmezverseny győztesének pedig egy zsák aranytallér lehet a jutalma…

Ezeket mind beszerezheted egy helyen, és pillanatok alatt átalakíthatod velük a buli helyszínét.

Kalózok előre!

15 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!