NyárLánybúcsúNyerj!

Ismét kezdetét vette a strandszezon!!! 

Strandcuccok
Óriás úszógumi, amire biztosan szükséged lesz

Strandolási előkészületek

Legyen szó akár kiépített strandról, akár természetes vízről, az elindulás előtt minden esetben számolni kell az előkészületekre fordítandó idővel – kiváltképp, ha a szezon első strandolására indulunk. A hűvös hónapok idejére a tárolók, szekrények mélyére suvasztott strandkellékek végre ismét előkerülhetnek. Ilyenkor persze még szükség van a tárgyak letisztítására, épségük leellenőrzésére, de szerencsére a következő alkalmakkor már nem kell keresgélni és tüzetesen átvizsgálni őket.

A legfontosabb az úszógumi

Végre előkerülhetnek a napernyők, strandsátrak, úszógumik, gumimatracok is. Ez utóbbiakat érdemes még indulás előtt, otthon felfújni, és megbizonyosodni róla, hogy nem lyukasak-e, nehogy a strandon érjen minket a kellemetlen meglepetés. Ha felfújható gumieszközünk ereszti magából a levegőt, egy vízzel megtöltött fürdőkádban a víz alá nyomva könnyedén megtalálhatjuk a sérülés helyét, hiszen a lyukon kiáradó buborékok megmutatják, honnan szökik a levegő. A sérült eszközt megpróbálhatjuk megjavítani, de beruházhatunk akár új, vicces és dizájnos  úszógumikra, matracokra is, amelyek garantáltan vonzzák majd a strandolók tekintetét.

Így védd magad a naptól

Természetesen ezek mellett az eszközök mellett szükség van olyan elengedhetetlen kellékekre is, mint például a váltás ruha, a törölköző vagy éppen a napszemüveg. Ha igazán stílusosak akarunk lenni, akár olyan törölközőt is választhatunk, amely harmonizál a fürdőruhánk vagy éppen a gumimatracunk, úszógumink színével vagy stílusával.

Figyelj a folyadékbevitelre

Fontos, hogy ne csupán a hasznos, vicces kellékekről gondoskodjunk, hanem az egészségünk, épségünk megőrzéséről is. Mindenképpen használjunk naptejet akkor is, ha borús az idő, vagy ha nem érzékeljük erősnek, forrónak a napsütést, hiszen az érzékeny bőrrel rendelkezők ilyen körülmények mellett is könnyedén leéghetnek. Hogy a napszúrástól is védjük magunkat, javasolt a fejünket kalappal vagy kendővel takarniÉrdemes odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre is, hiszen hiába vesz víz körbe bennünket egész nap, a szervezetünknek is szüksége van napi 2-2,5 liternyi folyadék bevitelére. Egy kulacs vagy utazópohár hasznos kellék lehet a strandoláshoz, ha nem szívesen költünk a strandbüfében üdítőre vagy egyszerűen csak fontos számunkra, hogy kíméljük a bolygónkat a felesleges műanyag szeméttől.

Tudd biztonságban értékeidet

Egészségünk mellett ügyeljünk a biztonságra is! Ha a magunkkal vitt holmikat hátrahagyva mindannyian a hűsítő hullámok közé vetjük magunkat, érdemes mindent megtenni, hogy őrizetlenül hagyott értékeinket érintetlenül találjuk, amikor visszatérünk. Mindenképp tanácsos a lehető legjobban összepakolni a holmikat, hiszen egy táskából, vagy a strandolás esetén talán még a táskánál is hasznosabb tornazsákból nehezebben juthatnak hozzá illetéktelenek a holmijainkhoz. A legtöbben egyszerűen a „biztonsági törölköző” módszerét alkalmazzák, vagyis a táskákat és az azokba rejtett értékeket még egy törölközővel is letakarják, hogy véletlenül se kínáljanak csábító prédát a zsebtolvajoknak, mások kifejezetten a strandon történő lopások elkerülésére kitalált kütyük segítségével gondoskodnak értékeik biztonságáról.

A játéké a főszerep

Ha gyermekeinkkel együtt készülünk a strandra, természetesen az úszógumik, matracok, karúszók mellett elmaradhatatlan kellékek a strandjátékok, amelyekkel a kicsik lefoglalhatják magukat, ameddig mi lazítunk, pihenünk. Ha olyan helyre megyünk, ahol van lehetőség homokvár építésre, mindenképpen csomagoljuk össze a vödröket, lapátokat, homokozó játékokat is! Ne maradjanak otthon azonban a vízipisztolyok, labdák, strandlabdák vagy vízibombák se! Ez utóbbival kapcsolatban mindenképpen ügyeljünk arra, hogy ne hagyjuk hátra a strand területén a kidurrant vízibombák után megmaradó luficafatokat, hanem lehetőség szerint gyűjtsük össze és helyezzük el őket a kijelölt hulladékgyűjtőkben.

Akárhogy alakuljon is az esemény, a lényeg, hogy jól teljen az idő és végre kikapcsolódhass – a szükséges kellékekről, felszerelésekről mi gondoskodunk.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...