NyárLánybúcsúNyerj!

Ez itt a halloween sebek részleg, az a kategória, ahol mindent beszerezhetsz egy élethű sebhely elkészítéséhez. Legyen az zombi kelés, vágott sebhely, golyó ütötte fejlövés, karmolás nyom, vagy homlokból kinövő ördög szarv.

A halloween sebek elkészítésének tudománya nem a legegyszerűbben elsajátítható dolog a világon, de egy kis kézügyességgel, gyakorlással és megfelelő, profi alapanyagokkal az ijesztő külső abszolút garantált.

Hiszen, hogy lenne már hiteles egy olyan zombi, akinek nem foszlik a bőre, vagy egy gyilkosság áldozata, akinek nincs egy sebhely sem a testén?!

Mi kell egy rémisztő műsebhez?

Szerencsére ma már ezen a téren is olyan segédeszközök állnak a rendelkezésünkre, amelyek jócskán megkönnyítik a dolgunkat.

Első és legfontosabb kellékünk maga a seb, vagy sebhely. Ezeket találod itt, a szöveg alatt.

A második, nagyjából nélkülözhetetlen hozzávaló a folyékony latex.

Amint ezekkel megvagy, jöhetnek a halloween smink kellékek (szintén az előző linken találod), ami magában foglalja a halloween arcfestéket és az applikátorokat is, mint ecset, szivacs és smink ragasztó.

Az utolsó, és teljesen kihagyhatatlan összetevő pedig a művér.

Ahhoz, hogy kicsit könnyebben eligazodj a sebkészítés erdejében, olvasd el a A horrorisztikus sebkészítés titkai blog bejegyzést.

Amennyiben úgy érzed, hogy a halloween sebek elkészítését nem neked találták ki, akkor se keseredj el, inkább válassz egy egész arcot eltakaró halloween maszkot! :)

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...