Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Hercegnős lufi – egy igazi princess alapkelléke

Lufi, léggömb, luftballon, ballon, teljesen mindegy hogy hívjuk. Mindenki tudja miről is van szó. A legtöbb alkalomra, eseményre remek és maradandó emléket nyújtó ötlet a héliumos lufi. Legfőképp igaz, ha az, akit meg szeretnénk lepni, egy igazi kis hercegnő. Márpedig, jó ha tudod, minden lány, nő, asszony legbelül királylány, ezért kijár neki egy-két hercegnős lufi, vagy egy princess feliratos lufival elárasztott szoba.

A hercegnős mesékből soha nem lehet kinőni!

Kedves látogató! Hatalmas szerencséd van, ugyanis az ország valószínűleg legnagyobb és legszélesebb választékát felvonultató lufi webshop oldalt böngészed éppen. Ha itt nem találsz a kedvedre valót a lufi kínálatunkból, akkor azt kell mondjuk, sajnos az a léggömb talán nem is létezik, amit elképzeltél. Kínálatunk nem csak a feliratos latex lufira, hanem a mesefigurás lufikra is kiterjed, ez esetben kimondottan a hercegnők köré rendeződött, fólia léggömbökre is, mert mi többek vagyunk, mint egy hétköznapi lufi bolt! Ez egy igazi varázsbirodalom, ahol a hatalmas választék mellett ajándékötletekkel és felhasználási tippekkel is i ellátunk, hogy igazán emelkedett legyen a buli hangulata.

Nincs ez máshogy sem a hercegnős lufik esetében sem, ahol természetesen nem csak a Disney mesék princess - hada ül a képzeletbeli trónon.

A lufi hercegnővel több mint születésnapi dekoráció

Kicsik és nagyok is szeretik a meséket. Nem hibázhatsz túl nagyot, ha a kis hercegnődnek és barátainak egy igazi, hercegnős témájú szülinapi bulit szervezel. Sztárvendégeknek meghívhatod - a csivitelő seregnek – a kedvenc hercegnőiket fólia léggömbök formájában is. Ahhoz, hogy teljes legyen a hangulat, más születésnapi dekorációval is tudunk segíteni neked, érdemes jobban körbenézned nálunk.

Mennyi idős az ünnepelt? Ha már egy kicsit nagyobbacska, akkor neki nagyobb számban a latex lufikat javasoljuk, a hercegnőkből pedig csak nyomokban szerepeltess egyet-egyet, így nem lesz annyira gyerekes a dekoráció.

A lufikat a buli előbbrehaladtával egy-egy játékban is használhatjátok, vagy akár születésnapi jókívánságokkal szabadjára is engedhető a lufi-had. Az igazi, nagy héliumos lufi lehet akár a fő ajándék, vagy annak része is. Képzeld el, mekkora meglepetést okozna, ha az ajándéktáska füleit Ariel a kishableány, vagy Csipkerózsika, esetleg más hercegnős mesék főszereplői fognák össze?! Az ilyen fólia lufik akár hónapokig is tudják dekorálni a gyerekszobát, a kisebb pálcás fólia lufik pedig sokszor még ennél is tovább szépek maradnak.

A kínálat akár egy Csipkerózsika mese…

Nálunk tényleg olyan, mint a mesében, mindig azon vagyunk, hogy minél több különleges léggömb legyen a kínálatunkban. Nincs ez máshogy a hercegnős lufi esetében sem. Megtalálhatóak nálunk a régi nagy klasszikusnak számító hercegnőket mintázó lufik latex (rugalmas, gumi) és fólia kivitelben is. Aki nem tud választani a hercegnők közül, annak mentőövként van olyan lufink is, ahol mindannyian együtt láthatóak egy léggömbön. Így nem baj az sem, ha nincs egyetlen nagy kedvenc. Arról nem is beszélve, hogy extra ajánlatként nálunk a lufik annyira boldogok, hogy dalra is fakadnak. Hallottál már ilyenről?! Éneklő lufi!

Ha bizonytalankodnál a megrendelésben, mert nem tudod, hogyan varázsolj a megvásárolt fóliás lufiba otthon héliumot, megnyugtatunk, ne aggódj. A héliumos lufijainkat természetesen feltöltve is tudjuk szállítani egy különleges csomagolásban, hogy a lehető legjobb formában érkezzenek meg hozzátok.

Frenetikus princess -partit kívánunk!

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...