Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Szeretnél boldoggá szeretnél tenni egy kislány a születésnapján? A legjobb helyen jársz, különösen, ha rajong a hercegnőkért és ő maga is arra vágyik, hogy gyönyörű ruhát ölthessen és mindenki csak rá figyeljen. A hercegnős szülinapi kellékek valóra váltják az álmát!

Hercegnős szülinapi kellékek és kiegészítők - így lesz tökéletes a buli

A buli lelke mindig a születésnapi dekoráció. Különösen igaz ez akkor, ha egy ifjú hölgyről van szó, akinek minden vágya, hogy a barátaival együtt egy napra hercegnő lehessen. Ebben az esetben komoly figyelmet kell fordítani az ünnepelt öltözékére is, hiszen ezen a napon ő lesz a főszereplő. Szerencsére mi már összegyűjtöttük neked a kincstárba a szükséges darabokat, és természetesen házhoz (azaz bocsánat, királyi udvarhoz) is szállítjuk őket, hogy neked csak a bulira kelljen figyelned!

Party kellékek szülinapra hercegnő módra

Ha hercegnős buliról van szó, akkor a parti ötletek tárháza végtelen, hiszen csak a fantáziádon múlik, mit álmodsz meg a lányok birodalmába. Természetesen illik meghívni a buliba Hófehérkét, Hamupipőkét, Arielt, Belle-t, Sofia hercegnőt, sőt, akár Aranyhajat vagy Csipkerózsikát is, de az ünnepelt barátnői (szintén királylányok)  sem maradhatnak ki… Ha van kedved, a hercegnős szülinapi kellékek kiegészíthetők néhány takaróval is, így akár minden székből trónt varázsolhatsz erre a napra. Így a lányok tényleg úgy érzik majd magukat, mint egy-egy kis hercegnő.

Tökéletes party dekor mellé tökéletes kiegészítők járnak!

A születésnapi kellékek bizony nem merülnek ki a dekorációban, hiszen az ünnepelt hercegnő öltözéke sem lehet hiányos. Egy jó party királylány apró ajándékokkal és mókás kiegészítőkkel is készül, amelyekkel a fotózkodást is mókássá tehetitek.

Találj ki játékokat!

Egy ilyen dekor mellett helye van a kreatív játékoknak is. Fűzzetek gyöngyöt, öltöztessetek babákat, sőt, ha már elég nagyok a lányok, akár sminkelhettek is közösen, persze csak mértékkel! Ha pedig ottalvós bulira hívtad őket, akkor elalvás előtt mindenképpen egy hercegnős mesével zárjátok a napot. Hidd el, ez sokáig emlékezetes születésnap lesz majd!

20 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...