Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

 Az igazán vagány és ijesztő halloween jelmez fiúknak és bavállalós lányoknak készül. Ma már az egyre népszerűbb beöltözős ünnep elengedhetetlen kellékei ezek. Ilyenkor ifjú vámpírok, zombik, csontvázak és szellemek lepik el a környéket.

Miért fontosak a klassz jelmezek gyerekeknek?

A srácok minden évben izgatottan várják, hogy elérkezzen végre valamelyik beöltözős ünnep. Farsangkor kedvenc hősükké válhatnak, a halloween misztikus és ijesztő világa talán még nagyobb izgalommal tölti el őket. Ezért is készül annyi halloween jelmez, hogy egyedivé tegyék a megjelenésüket az iskolai vagy óvodai bulin.

Egy gyerek jelmez különleges hatással van a viselőjére, mert pillanatok alatt átváltoztatja a gyerkőcöt. Számomra az egyik legédesebb látvány, amikor óvodáskorú, derékig érő kis szörnyecskék átszellemülten szaladgálnak a halloween-i bulin. Imádnivalók, amikor rájuk kerül egy tök jelmez, egy maszk vagy bármilyen farsangi álarc. Ilyenkor varázsütésre átváltoznak, rémisztgetik még a felnőtteket is. Kisebb bandába verődnek, és apró csínytevéseket követnek el, hogy megkapják érte a várva várt nyalánkságokat. Aztán jöhet a nap fénypontja, a megszerzett édességet egy kis asztal köré gyűlve nagy komolyan elosztják egymás közt.

Aranyos, igaz?

A legtöbb halloween jelmez fiúknak és lányoknak is jó lehet. Egy denevérszárny, a felfújható tökjelmez vagy egy vámpírköpeny minden gyereknek tökéletes kiegészítő lehet, nem is beszélve a végtelenül aranyos lila fekete pókos kosztümről.

Hogyan válassz jelmezt Halloween-re?

A halloween jelmez gyerekeknek azért készül, hogy viselőjük a szelleműző ünnep valamelyik rémisztő alakjává változhasson: Drakula gróf, egy fantom, a kaszás, egy cuki kis pók, tök vagy akár egy ijesztő csontváz is lehet.

De mondunk még jobbat...

Farsangi jelmez ötletek fiúknak

Ezek a kosztümök akár szuper farsangi jelmez ötletek is lehetnek, hiszen a népszerű Hotel Transylvania látványvilágához is tökéletesen passzolnak.

Egy biztos!

A nálunk található halloween ötletek biztosan segítenek, hogy könnyebben találj jelmezt csemetédnek. De ha esetleg több segítség kell, mert más kiegészítőre lenne szükséged, az Ünnepek Áruháza weboldalán megtalálhatóak a jelmezek gyermekeknek és felnőtteknek, arcfestékek és számos horrorisztikus kiegészítő.

Mindenki kedvére borzolhatja a többiek idegeit, mert lehet válogatni, van bőven halloween jelmez fiúknak, lányoknak. És ha ez mind nem lenne elég, itt van még számtalan halloween maszk...

Ha mégis elvesznél a kiegészítők között, vagy kérdésed merül fel, hívj minket a +3612448200-as telefonszámon, vagy térj be hozzánk nyitvatartási időben a Fehéregyházi út 15. alatt található üzletünkbe.

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...