Csontváz Mintás Köpeny és Kesztyű Jelmez Szett Gyerekeknek
Csontváz Mintás Köpeny és Kesztyű Jelmez Szett Gyerekeknek

Csontváz Mintás Köpeny és Kesztyű Jelmez Szett Gyerekeknek

Raktáron!

4 490.- Ft

Gondoltad volna, hogy egy ilyen egyszerű kiegészítő segítségével meg is van a csontváz jelmez? Nem, ugye? Gyermekednek nincs más dolga, mint belebújni, és már készen is vagytok. Ennyi az egész.

Egyszerű, de hatásos csontváz jelmez

A képen látható maskara az egyik legnépszerűbb gyerekjelmez az egész kínálatunkban. Könnyű fel- és levenni, élethűen vannak felfestve rá a csontok, igazi ütős design.

Milyen ez a jelmez egy anyuka szemével?

Egy kedves vásárlónk, Anna meséli el, miért ez a gyerekjelmez kiegészítő lett a választásuk.

„A különböző Halloween-i és farsangi jelmezek gyerekeknek nem jelentenek igazán problémát, inkább nekünk, szülőknek. Mi öltöztetjük fel őket, esetlegesen mi sminkelünk, majd amikor melegük van, nekünk kell odaszaladnunk, hogy levehessék.”

„Dóri hét éves, tavaly egy cica jelmez mellett tette le a voksát. Az iskolai bulin jól feltekerték a fűtést, és teljesen beleizzadt a gúnyájába. Az aláöltöző nem igazán volt alkalmas arra, hogy abban kényelmesen legyen, így nagyon melege lett, és nem is érezte igazán jól magát.”

„Idén olyan halloween jelmez ötletek után kutattam, amelyekkel ki tudjuk kerülni a fent említett problémát. Ami nem túl vastag, szellős, és bármikor egy mozdulattal le tudja venni. A választásunk végül ez a csontváz jelmez lett, mert tökre mutatós, ráadásul a tépőzárak segítségével egy pillanat alatt bele tud bújni.”

Mit ajánlanánk hozzá?

Ezek a jelmezek gyerekeknek farsangra és Halloween-ra készültek, így igen változatos, hogy mivel állna jól. Ha a tökéletes Halloween hatás a cél, érdemes arcfestéket is választani hozzá.

Mivel lesz teljes a jelmez?

A szettet teljessé teheted a csontváz mintás harisnyával. Ide kattintva találod. (https://unnepekaruhaza.hu/csontvaz-mintas-harisnya-gyerekeknek-32315)

Na de nézzük, hogy mit tartalmaz a csontváz jelmez csomag!

  1. Egy velőtrázó, csontváz mintás köpeny, amibe csak egyszerűen bele kell bújni. Nem maszatolja el az arcfestést, bármikor levehető, ráadásul extrán jól is mutat a kicsiken. Ezután csak felhajtod a kapucnit, és készen is vagytok. A nyakánál lévő tépőzár segítségével könnyedén fel- és levehető.
  2. Egy pár kézcsont mintázatú rövid kesztyű, amely minden ujjat annak csont mintázatával takar.

A csomag nem tartalmaz festéket és nadrágot.

Ez a gyerekjelmez szett 6-12 évesekre lett tervezve. Miért ilyen széles korosztálynak? Mert ebbe a köpenybe – vagy inkább poncsóba – nagyon könnyedén belebújnak a kicsik, ráadásul jól is áll nekik.

A jelmez szett tartalma: 1 db fekete kapucnis köpeny (inkább poncsó), hátúl a nyakánál tépőzárral összecsukható, valamint 1 pár csontváz mint rövid kesztyű.

Mérete: Egy méretben. 6 és 12 éveseknek ajánlott ideális méret.

Anyag: textil.

Cikkszám: y49849

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Csontváz Mintás Köpeny és Kesztyű Jelmez Szett Gyerekeknek, oszd meg a barátaiddal is:

0