LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Most már lassan azok is elfogadják a tényt, akik kevésbé lelkesednek az angolszász szokások iránt, miszerint: a 21. századra szinte mindenhová begyűrűzött a halloween láz. Mi sem maradtunk ki, s bár a hagyományos házról házra „kísértés” nem annyira jellemző, azért mindenszentek közeledtével szinte minden szórakozóhelyen megjelennek a kedves töklámpások, faragott tökök, a boszorkányok, pókok, szellemek és egy rakás bulizó.

Hát persze, hogy nem maradhat a világ dekoráció nélkül!

Halloween dekorációk minden mennyiségben
Persze, hogy nem maradhat a világ dekoráció nélkül!

Az Ünnepek Áruháza legfrissebb, halloweenre készülő árukészletében tényleg mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, ha szeretnél valami igazán ütős, de egyszerűen kivitelezhető dekorációt a bulira.

Tökfejes lufi Halloweenra
Tökfejes lufi Halloweenra

 lufi alap kellék. Van belőle nálunk 46 féle, gumiból és fóliából. Tökkel, boszorkánnyal, macskával, szellemekkel, koponyával, pókkal. Rengeteg helyen vehetsz olyan lufikat, amiken a felirat, vagy az ábra remekül utal az ünnepre. Sütőtök formájú, igazi halloweeni töklufit viszont szinte biztos, hogy csak nálunk találsz.

De az is elég valószínű, hogy uv fényben világító (foszforeszkáló), világító pókhálót sem könnyen találsz máshol, ha esetleg kifejezett szükségét éreznéd a beszerzését illetően.

 Alapvetés persze az is, hogy az alkalomhoz illő szalvétákat, asztaldíszeket és különféle kartonokat is beszerezheted tőlünk, ezekért sem kell a közeli gagyishoz futni. Ráadásul amit nálunk kapsz, az tényleg rendben van, úgy minőségre, mint esztétikailag.

Olyat nem árulunk, amit mi magunk nem tennénk ki otthon.

A lényeg, hogy most sem kívánjuk elrontani a díszítgetésbe vetett hitedet, már csak azért sem, mert mégiscsak mi vagyunk az Ünnepek Áruháza, hát kiben bízz meg, ha nem bennünk?

 Akárhogy is, mi a dekorációval biztosítjuk a hangulatot, neked már csak ki kell találnod, hogy ezúttal mi legyél, mármint hogy minek öltözz. Ja, és ne feledd azt sem, hogy a legjobb ötleteiddel csak csínján, mert tél vége felé lesz még egy farsang is!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!