Formázható Fogpótlás Gyöngyök
Formázható Fogpótlás Gyöngyök

Formázható Fogpótlás Gyöngyök

Raktáron!

990.- Ft

Ezzel most megcsinálhatod (rém)álmaid fogazatát! Öltözhetsz Frankensteinnek vagy vámpírnak, a lehető legdurvább metszőfog is a tied lehet.

Mi az idei terv? Hogyan botránkoztatod meg a barátaidat egy fantasztikusan sikerült Halloween jelmez segítségével?

Bárhogy is döntöttél, nyilván azért vagy itt, mert az általad választott maskara igényli a formázható fogpótlás nyújtotta lehetőségeket.

Milyen halloween maszkok mellé lehet eredményesen használni? Gondolkodjunk fogak tekintetében, hiszen a cél olyan alakot találni, aki kusza, hatalmas, vagy éppen hegyes fogairól volt híres, tépte ki emberek szívét, itta meg a vérüket, vagy csak egyszerűen csorgó nyállal hörgött magának, és persze nekünk is.

A jó öreg Frankenstein

Bizony, volt egy időszak, amikor az Egyesült Államok összes beöltözős mulatsága Dr. Frankenstein szörnyetegéről szólt. Nos, ő az, akiről nem hiányozhatnak a kusza fogak. Válassz mellé zöld festéket is, tupírozd fel a hajad, végy néhány ruhát, amit előtte kellőképpen megszaggattál, majd hörögj furán. A siker garantált, és természetesen imádni fogod!

Kalóz

Hát persze! A fogpótlás gyöngy arra is tökéletes, hogy befesd, és aranyfogakkal villogj, mint egy tengeri patkány. Persze a kusza fogak itt is előjöhetnek, így nem csodálkozunk, ha nem arany, hanem össze-vissza álló kis fogacskákra lesz szükséged az élethűbb jelmez megvalósításához. Ha viszont rappernek öltöznél? Ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ők előszeretettel használnak csicsás fogvédőt, amit te magad is elkészíthetsz néhány kő használatával, mintha csak gyémánt lenne a fogaidon.

Zombi

És akkor itt a jó öreg klasszikus! A zombiknak aztán jól jönne a halloween műfog, persze pont azért, hogy széppé varázsolják a föld alatt korrodálódott fogaikat. Neked most arra lesz szükséged, hogy minél jobban elcsúfítsd a szádat. Vérre van szükséged? Hello, ez itt az Ünnepek Áruháza, itt aztán megtalálsz mindent! :)

A halloween műfog szett óriási választás, ha a beöltözést szereted Te magad kreatívan megoldani anélkül, hogy külső segítséget és késztermékeket vennél igénybe. Csak tedd forrás közeli meleg vízbe, tedd a fogadra, és formázd meg kedvedre. Csinálhatsz extra méretű fogakat is, minden rajtad áll. A halloween fogpótlás az idei év egyik legnagyobb slágere, hiszen még senki sem alkalmazta, így te lehetsz az első, aki kipróbálja. Szeretnél első lenni?

Termikus fogpótlást elősegítő gyöngyök.

Cikkszám: y47024

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Formázható Fogpótlás Gyöngyök, oszd meg a barátaiddal is:

0