Felköthető Műmell
Felköthető Műmell

Felköthető Műmell

Raktáron!

1 290.- Ft

Bizony, nem elütés, ez egy felköthető, mű mell! Ha meguntátok a szokásos ivós játékokat és snassz vetkőzőlányt hívni a buliba, akkor a tökéletes vicces ajándék legénybúcsúra ez a műanyag női mell. Bármilyen buliról is legyen szó, a cicivel nem tudsz mellélőni!

Egy igazán mókás legénybúcsús kiegészítő: a felköthető műmell

Egy legénybúcsúba minden őrültség belefér. Az utolsó, még nem házasként eltöltött este jelentős egy férfi életében. Amikor összejönnek a legjobb barátok, minden szellem kiszabadul a palackból néhány órára. Pontosan ezért nem hiányozhatnak egy ilyen buliból a vicces játékok és az olyan legénybúcsú kellékek, mint ez a műcici.

Mire jó egy mű mell?

Ez a szivacsos, műanyag mű mell valódi női mellekről van mintázva, formás és csábos. Egyszerűen magadra kötheted, és rögtön két hatalmas cicivel találod magad szemben, mikor tükörbe nézel. Valld be, te is eljátszottál már a gondolattal, hogy mi mindent csinálnál, ha hirtelen melled nőne! Persze hétköznapokon nem ajánlott a használata, egy legénybúcsú viszont egészen más tészta. Egy ilyen estébe belefér minden őrültség. Használjátok egyenruhának, találjatok ki vicces játékokat és dobjátok fel a hangulatot. Csak arra vigyázzatok, hogy mielőtt hazamentek, ne felejtsétek el levenni őket, különben magyarázkodhattok a mamának, vagy a menyasszonynak otthon!

Póló helyett legénymellek

Egyenpólója bármelyik vőlegénynek lehet. Egyenmelle viszont nem sok legénybúcsús társaságnak van! Szóval, ha nem jön az ihlet semmilyen pólóra írható vicces szöveghez, de nem akartok sablonosak lenni, akkor kell néhány felköthető műmell, melyet egész este hordhattok. Már messziről látni lehet majd rajtatok, hogy itt ereszdelahajam van folyamatban! Ha nem akarjátok túlzásba vinni, viselheti csak a vőlegény a melleket, de akár sorsolással is eldönthetitek, mikor ki nyomul cicikkel a buliban.

Kellék legénybúcsúra és a vicces játékok

Nem kell, hogy a mű mell csak egy kiegészítő legyen, hiszen ennél sokkal többet is kihozhattok belőle. Találjatok ki mókás játékokat a segítségével! Mivel pasik vagytok, senki sem lesz hozzászokva ahhoz, hogy bármilyen hétköznapi tevékenységet végezzen úgy, hogy időközben „kinőttek” a mellei, szóval készüljetek oltári poénokra és nagyon vicces fotókra!

Például rendezzetek ivóversenyt, de szívószállal. Tegyétek a poharakat sorban egy alacsony asztalra és pakoljátok bele a szívószálakat! A feladat, hogy hátratett kézzel kell elfogyasztanotok az italokat anélkül, hogy hozzáérnétek a poharakhoz. Elsőre biztosan egyszerűnek tűnik...no de nem akkor, amikor hatalmas műmell akadályoz ebben.

Ha szórakozóhelyen ünnepeltek, rendezhettek aláírásgyűjtő versenyt is. Mindenkinek megvan a műmelle? Írassátok alá minél több emberrel a buliban! Az nyer, aki a legtöbb autogramot gyűjti be az este folyamán. Érdemes megörökíteni néhány döbbent arcot, amikor egy filctollal és műmellekkel felszerelt idegen férfi kér egy szignót az egyik cicijére. A hatvan év felettiekért plusz pont jár! Ráadásul a buli után eltehetitek emlékbe a melleket. Akárhányszor ránéztek, mindig emlékezni fogtok erre az estére.

Ha tematikus estét szerveztek

Ha van valamilyen témája az estének, akkor is helyet kaphat a mű mell. Igen, az igazán pasis programokon is! Paintballoztok? Simán játszhatjátok a cici-páncél biztonságában. Evezni mentek? Nincs biztonságosabb a mell-mentőmellénynél. Ugyanez igaz, ha kalandtúrára vagy airsoftozni mentek, esetleg egy szabadulószobában töltitek az időtöket. Ráadásul nem mindennapi fotók készülnek majd rólatok ebben a szerelésben. Így születik az igazság: a cici minden bulit feldob, akkor is, ha azt férfiak viselik!

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Cikkszám: y507

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Felköthető műmell, legénybúcsúra és más fiús bulikra, oszd meg a barátaiddal is:

0