Felfújható Pálmafa
Felfújható Pálmafa

Felfújható Pálmafa

Raktáron!

2 690.- Ft

?Napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit hoztam el az útra....? Pedig a felfújható pálmafa is kellett volna, mert egy ilyen műanyag pálmafa elég ahhoz, hogy a Balatonon vagy otthon is karibi hangulatot teremts pillanatok alatt.

Felfújható pálmafa, amivel közel hozhatod a tengert!

Nyáron, amikor a strandolásé a főszerep, jól jön egy extrém kiegészítő, amivel magadra vonhatod az ellenkező nem érdeklődését a bícsen. A felfújható pálmafának szinte alig van súlya, nem csak tó vagy tenger, hanem akár a kerti puhafalú medence, vagy felfújható medence mellett is jól mutat, nem tehet kárt egyikben sem, ha esetleg eldől.

Mire jó még a felfújható pálmafa?

Egy egyedi műanyag pálmafa azonban nem csak akkor jöhet jól, ha te is egy büszke kerti medence tulajdonosa vagy, hanem akkor is, ha közelebb akarod hozni a tengerparti hangulatot. Lehet kicsi, vagy nagy, fedett, vagy nem fedett a medencéd, ha hiányzik a végtelen vizek adta érzés, akkor pár perc alatt rögtön közelebb kerülhetsz hozzá. Minek Hawaii-ra utazni, ha a sziget hangulata eljöhet hozzád? :-)

Kint esik vagy fúj? Teremts őrületes fiesta-hangulatot a lakásban!

Nagyon lehangoló tud lenni, amikor kint napokig esik, vagy fúj a szél, esetleg éppen havazik. A táj szürke és kedvetlen, te pedig rettentően vágysz egy kis melegségre és napfényre. Az időjárást ugyan nem, de a hangulatodat megváltoztathatod egy kis csellel. Gondoltad volna, hogy egy felfújható pálmafa mennyit javíthat a kedveden? Rendezz “vízparti” bulit bent a házban, akár télen is! A tengerparti hangulatról a műanyag pálmafa gondoskodik majd, ami rögtön megváltoztatja a szoba atmoszféráját. Nem is beszélve a fürdőszobáéról.

A felfújható pálmafa technikai paraméterei

Hogy lásd, mennyi előnye van a műanyag pálmafának, ideje, hogy kicsit összehasonlítsuk az igazival. Ez a pálma az élő társaival szemben sajnos nem terem kókuszdiót, és nem is nő több méter magasra, de cserében elfér akár egy szekrény aljában is, ha éppen nem használod. Ha pedig szükség van rá, mindössze pár percre, egy pumpára, vagy egy nagyon erős tüdőre van szükség. Ha már sikeresen felfújtad, akkor kaptál egy ízléses, 86 centiméter magas pálmafát, amit oda teszel, ahova csak akarsz, nem pedig ahova nő. Tiszta praktikum!

Akárcsak az évszakok, úgy a bulihangulat is elmúlhat. Hajtogasd a kis sárga táskába a leeresztett fát, és rögtön alig foglal helyet a lakásban.

A legjobb nyári buli receptje

Szerinted mi kell egy jó vízparti bulihoz? Barátok? Pipa. Egy medence? Pipa. Egy felfújható fotel, amiben szürcsölheted a koktélod? Pipa. Hát még? Egy fontos party kellék kimaradt: a felfújható pálmafa, ami mellett jól mutat például a fánk úszógumi. Ha nyári születésnapi vagy medencés bulira készültök, akkor a felfújható pálmafát semmiképp se hagyjátok ki!

Nincsen kerted? Az sem baj! Dobd fel vele a kopár teraszodat és varázsolj forró nyári hangulatot a paneldzsungelbe. Már csak néhány koktélt kell készítened, és minden kész egy hangulatos naphoz vagy éppen estéhez.

Sárga műanyag tartóban

Mérete: 86 cm magas.

Cikkszám: p95169

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Műanyag felfújható pálmafa, amivel közel hozhatod a tengert, oszd meg a barátaiddal is:

0