LánybúcsúEsküvőBallagás

Fejdíszek, glóriák a pompás tündöklésért

Mindig is álmodoztál arról, hogy te legyél a legelbűvölőbb a partiban? Hogy legyen egy koronád, és végre te legyél az igazi hercegnő? Válassz egyet a pompás fejdíszek közül, és ereszd szabadon a benned rejtőző királylányt!

Koronás fejdísz az este megkoronázásáért

Hogyan legyél te a legragyogóbb a partiban? Nos, ezt nem is olyan nehéz elérni, mint ahogy gondolnád. Először is szükséged lesz egy szuper jelmezre. Aztán, ha a jelmez megvan, akkor jöhet a tökéletesítő simítás, mégpedig egy ragyogó fejdísz formájában. Bizony, a jelmez kellékek közül a fejedet ékesítő darab szinte a legfontosabb, hiszen az már messziről is jól kivehető, és mindenkinek arra fog terelődni a tekintete.

Gondolj csak bele, mennyi irigykedő pillantást fogsz látni, ha a karácsonyi jelmezedet egy szarvasaganccsal vagy egy cukorbot fejdísszel dobod fel, esetleg a halloweeni jelmezt egy pókhálós, denevéres vagy démonos fejpánttal egészíted ki. Ezekkel nem lőhetsz mellé, hiszen minden buliban viccesnek és jópofának fogják találni őket.

Sőt, egy fejdísz kiváló lánybúcsú ajándék is lehet. Melyik menyasszony ne akarna úgy mászkálni a városban, hogy egy tiara van a fején? De más lánybúcsú kellékek is a kezeid közé akadhatnak, ha nálunk keresgélsz. Mindegy, hogy koronáról, tollas fejdíszről, vagy akár egy glóriáról van szó, a repertoárunkban mindent megtalálsz, ha lánybúcsús ajándékok után kutatsz.

Bármilyen partira is készülsz éppen - halloween, farsang, szilveszter vagy éppen egy lánybúcsú, ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor nézz szét nálunk a fejdíszek között, és válaszd ki a neked valót. Hiszen egy fejdísz mindig megkoronázza a bulit - na meg persze a jelmezedet is;)

24 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...