Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Nagyobb gyerekzsúrt szervezel a nyárra? Szabadtéri rendezvényre készülsz a cégeddel? Az eldobható és hordozható hélium palack tökéletes választás ekkor, de akár esküvők, iskolai- vagy óvodás ballagások, vagy egyszerű kerti parti alkalmával is.

A héliummal töltött lufi hatalmas népszerűségnek örvend gyerekek és felnőttek körében egyaránt – hogy a tinédzserekről ne is beszéljünk. Egy nagyobb rendezvény során, mint például az iskolai gyereknap, a ballagás vagy egy óvodás anyák napi műsor, szükség lehet néhány színes lufira. Kíméld meg résztvevők tüdejét, válassz inkább kisméretű, eldobható héliumos palackot!

Miért jó a héliumos lufitöltő?

A vásárokban látható, héliummal teli palackban sok ezer lufira elegendő hélium van. Egy ekkora mennyiség sokba is kerül, illetve nem mindenki tudja teljesen kihasználni. Ezen tulajdonságai mellett a hagyományos ballongáz palackok irdatlanul nehezek és csúnyák is – egyetlen magánrendezvényen sem mutatnak jól. Éppen emiatt a különböző méretű héliumos palackjaink színes, aranyos formát kaptak, hogy könnyű hordozhatóságuk mellett jól is mutassanak.

A lufifújás héliummal egyszerűbb, mint tüdővel, kiváltképp, ha több darabot szeretnénk megtölteni. A héliumos lufi azért is népszerűbb egyszerű társainál, mert alig van súlya, ha pedig elengedjük, nézhetjük, ahogy száll – és ez nagyon látványos.

A megfelelő használat

A hélium palack lufihoz való illesztése előtt győződjünk meg róla, hogy a szelepből ki van engedve a csőben maradt hélium. Ha nincs, engedjük ki, és csak ez után nyissuk meg ismét a csapot. A héliumos palack szállításakor figyeljünk rá, hogy a palack ne guruljon ide-oda az út során, a túlnyomás miatt nem tesznek jót neki az ütődések.

A hélium töltő lufihoz lett kitalálva, így a zacskók és gumikesztyűk felfújását nem javasoljuk vele! Nem beszélve a saját tüdődről …

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...