LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Te is úgy vagy, hogy azt tartod az egyik legnagyobb ajándéknak az élettől, hogy A Simpson családnak annyi epizódja van, amennyit talán sohasem lehet végignézni? Ugye nem. Ugye te is hatodjára ismétled a sorozatot a kezdetektől napjainkig? Na, akkor rendben van. Ezt az ügyes kis reggeli készletet neked találták ki.

Simpsons reggeliző szett
Simpsons reggeliző szett

Simpsons reggeliző szett. Most már lehetsz annyira elvetemült, hogy nem csupán egy Simpson család epizóddal kezded a napot, hanem már a reggeli lágy tojásod is Homer fején pihen majd, s a pirítósokról is a jó öreg családfő marhaságai köszönnek majd vissza. D'oh!

Ebben a kedves kis reggeliző szettben valójában az a jó, hogy egy teljesen legális és végeredményben nem is igazán egészségtelen függőség tartozéka, vagy inkább kiegészítője, mely valójában az mégiscsak a hosszú távú egészségedet igyekszik elősegíteni.

Reggelizz Simpsons-val
Reggelizz Simpsons-val

Mármint hogy rávesz a reggelizésre, ami egyébként egész biztosan kávékra és teákra szoktál determinálni, megfontolatlan és önpusztító módon De most itt a lehetőség az életmódváltásra! ...azért zöldséget s egyél közben!

Mentálisan már rendben vagy, ha eleve egy jó kis társadalomkritikával kezded a napot. Egy Simpsons epizód után máris könnyebben a veszed a reklámok akadályát, a papírpoharas kávékkal okostelefont szorongatva rohangáló járókelőket, az agresszív utasokat, a megbolondult autósokat, az eszeveszett bringásokat és azt a töméntelen idiótaságot, ami még a könyvesboltok kirakatpolcainak többségéről is rendre visszaköszön, míg bemész a munkába, az egyetemre, vagy épp a suliba. Nevetni mindig jobb. Igazából jobb, mint bármi mást tenni. Ja, és enni előtte egy jó lágy tojást pirítóssal!

Ha te magad nem is vagy igazán funja a sorozatnak, biztosan akad olyan barátod, aki meg sem issza a kávét, ha nem a Bartos bögréjében kapja, szóval a Simpsons reggeliző szett tutira gazdára talál.

Aki oda van egy klasszikus sorozatér, annak a hobbija a témakör, még akkor is, ha tagadja. Nem is kell megkérdezni, hogy örülne-e valami marhaságnak, ami kedvencével kapcsolatos, mert még akor is igen a válasz, ha esetleg azt találná mondani, hogy nem.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!