Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

"Csak 1 Pohár Bor" Boros Pohár

7 290 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Azt mondják, hogy egy pohár bor mindenkinek csak jót tesz. Ha esténként szeretsz borozgatni, vagy van olyan ismerősöd, aki megszállottja a finom, jóminőségű boroknak, akkor ennek a ?Csak 1 Pohár Bor? - boros pohárnak (vagyis üvegnek) biztosan örülni fog. Többé nem kell kerestgetned a boros poharadat egy partin, hiszen ezt a poharat 1000 közül is fel fogod ismerni.

Le sem tagadhatjuk, hogy mi itt a Bigyó shopban mekkora nagy borkedvelők vagyunk. Ezt a tényt megannyi hasznos boros kütyünk, és boros poharunk is bizonyítja. Legnagyobb sikerű termékeink közé sorolhatjuk a Bor Hőmérőt, valamint a Világ legnagyobb boros poharát. Ezért elhoztuk számodra a Csak 1 üveg bor ? boros poharat is.

Ha igazán nagy borgyűjtőnek tartod magad, és a szekrényed, vagy talán még jobb esetben a boros pincéd is tele van finomabbnál finomabb borokkal, és ráadásul még valami egyedi boros poharat is keresel, jó hírünk van, hisz megtaláltad!

Ez a boros pohár, nem egy akármilyen pohár, hiszen boros üvegnek képzeli magát. Mennyivel jobb ebből inni, mint az unalmas boros poharakból. Egy biztos, amikor ebbe a ?csak 1 üveg pohár? boros pohárba töltesz inni valakinek, figyelj arra, hogy a bor készleted nehogy túl hamar kifogyjon.

A rajta lévő felirat magáért beszél: ?Finally! A wine glass that fits my need!?, vagyis ?Végre! Egy boros pohár, ami megfelel a szükségleteimnek.?

Tökéletes ajándék bor kedvelőknek és boros pohár/üveg gyűjtőknek.

A ?Csak 1 Pohár Bor? Boros Pohár Jellemzői:

  • Mérete: 600 ml.
  • Anyaga: üveg.

A ráírt felirat már magáért beszél: Finally! A wine glass that fits my need! Vagyis Végre! Egy Boros pohár, ami megfelel a szükségleteimnek.

Mérete: 600 ml. Anyaga: üveg.

Cikkszám: bigyo-3297

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...