Bigyóshop ajánlásával

"Csak 1 Pohár Bor" Boros Pohár

Raktáron!

6 990.- Ft

Azt mondják, hogy egy pohár bor mindenkinek csak jót tesz. Ha esténként szeretsz borozgatni, vagy van olyan ismerősöd, aki megszállottja a finom, jóminőségű boroknak, akkor ennek a ?Csak 1 Pohár Bor? - boros pohárnak (vagyis üvegnek) biztosan örülni fog. Többé nem kell kerestgetned a boros poharadat egy partin, hiszen ezt a poharat 1000 közül is fel fogod ismerni.

Le sem tagadhatjuk, hogy mi itt a Bigyó shopban mekkora nagy borkedvelők vagyunk. Ezt a tényt megannyi hasznos boros kütyünk, és boros poharunk is bizonyítja. Legnagyobb sikerű termékeink közé sorolhatjuk a Bor Hőmérőt, valamint a Világ legnagyobb boros poharát. Ezért elhoztuk számodra a Csak 1 üveg bor ? boros poharat is.

Ha igazán nagy borgyűjtőnek tartod magad, és a szekrényed, vagy talán még jobb esetben a boros pincéd is tele van finomabbnál finomabb borokkal, és ráadásul még valami egyedi boros poharat is keresel, jó hírünk van, hisz megtaláltad!

Ez a boros pohár, nem egy akármilyen pohár, hiszen boros üvegnek képzeli magát. Mennyivel jobb ebből inni, mint az unalmas boros poharakból. Egy biztos, amikor ebbe a ?csak 1 üveg pohár? boros pohárba töltesz inni valakinek, figyelj arra, hogy a bor készleted nehogy túl hamar kifogyjon.

A rajta lévő felirat magáért beszél: ?Finally! A wine glass that fits my need!?, vagyis ?Végre! Egy boros pohár, ami megfelel a szükségleteimnek.?

Tökéletes ajándék bor kedvelőknek és boros pohár/üveg gyűjtőknek.

A ?Csak 1 Pohár Bor? Boros Pohár Jellemzői:

  • Mérete: 600 ml.
  • Anyaga: üveg.

A ráírt felirat már magáért beszél: Finally! A wine glass that fits my need! Vagyis Végre! Egy Boros pohár, ami megfelel a szükségleteimnek.

Mérete: 600 ml. Anyaga: üveg.

Cikkszám: bigyo-3297

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az "Csak 1 Pohár Bor" Boros Pohár, oszd meg a barátaiddal is:

0