Csábító Női Hosszú Fekete Kesztyű
Csábító Női Hosszú Fekete Kesztyű

Csábító, Fekete Női Hosszú Kesztyű

Raktáron!

3 190.- Ft

Mitől lesz igazán szexi egy nő megjelenése? Egy női divat kiegészítőtől? A parfümtől? Különleges nyakéktől? Szerintünk egy hosszú kesztyű az, ami igazán dögössé varázsolja a megjelenést, legyen az báli ruha, estélyi ruha vagy bármilyen más elegáns ruha. A hosszú kesztyű mindenhez illik!

Csábító Női Hosszú Fekete Kesztyű

Ez a fekete kesztyű csábít és kábít, szexis és misztikus, rejtelmes és sejtelmes – szóval magában hordoz minden olyan tulajdonságot, ami igazán vonzóvá tesz egy nőt. Selymes, puha anyagának köszönhetően ráadásul kényelmes viselet is!

A kesztyű misztikus története

Talán nem is hinnéd, de a kesztyűket már az ókorban sem csak munkára használták, hanem mint kiegészítő is viselték.  A kesztyűk szép lassan egészen új értelmet nyertek a hetedik századra, amikor is a főméltóságok öltözékének egyik elengedhetetlen részévé vált.

Többek között emiatt elég hamar a gazdagság és az anyagi jólét szimbólumává vált. A könyékig érő kesztyűk igazán csak a 13. században váltak elterjedtté, majd a 16. századra a kesztyűviselés már szerves részévé vált az öltözékeknek. Olyannyira, hogy az 1940-es évekre a kesztyű nélkülözhetetlen volt a hölgyek körében. Mivel ebben az időszakban rendkívül meghatározó szerepet töltött be, ezért ehhez az évtizedhez kötjük leginkább a hosszú kesztyűket. És talán pont ezért érezzük úgy, hogy ez az időszak igencsak forró és elegáns volt. Élvezd te is a régi idők sikkességét és érezd magad ellenállhatatlannak viselése közben!

Hozd vissza a régimódi eleganciát!

Habár a női divat folyamatos változásban van, bizonyos kiegészítők örök stíluselemek. Ilyen az őrülten szexi, könyékig érő kesztyű is, ami még napjainkban is meghatározó.

Szeretnéd megélni a ‘40-es évek kifinomult eleganciáját? Keresed azt a pluszt, ami az elegáns női ruha tökéletes kiegészítője lehet? Amitől igazi díva külsőd lesz?

Akkor nem kell tovább kutatnod, mert ez a kesztyű az, amitől igazán nőiesnek érezheted magad. A fekete kesztyűvel az estélyi ruhád egyedülálló lesz. Legyen szó munkahelyi rendezvényről, vagy más alkalomból tartott báli estről, ez a kesztyű minden eseményen pompás kiegészítőd lesz.

Esküvőre fel!

Habár az esküvő fénypontja mindig a menyasszony, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnél te is kirívóan csinos. Ha gondot okoz, hogy megtaláld, mi a legtökéletesebb ruha esküvőre, akkor jó hírünk van, mert mostantól nem kell hosszasan válogatnod a nyitott gardróbod előtt. A fekete kesztyű bármilyen elegáns ruhához illik, így te a nagy tömegben is egyedülállóan vonzó lehetsz. Anyaga igazán ünnepi hangulatúvá varázsol szinte bármilyen ruhát, neked nincs más dolgod, minthogy élvezd a rád irányuló figyelmet.  A báli ruhák tömkelegében a te öltözéked egészen biztosan bámulatos lesz.

Nemcsak farsangi bulira ideális

A farsang az évnek azon időszaka, amikor mindenki kicsit átalakulhat – bármilyen kötöttség nélkül. Ez az a nap, amikor lehetsz szuperhős, vagy mitológiai lény, de akár a régmúlt idők kifinomult hölgyévé is válhatsz. Ehhez, a charleston ruha mellett, nem hiányozhat a hosszú kesztyű sem, ami megidézi a múltbéli divatot, miközben pompásan elragadóvá teszi az összhatást.

Habár farsang az év csupán hol rövidebb, hol hosszabb időszakában van, alkalmat ezen kívül sem nehéz találni, ha egy kicsit vissza szeretnél repülni az időben. Ha esetleg egy beöltözős buliba készülsz, akkor elengedhetetlen kellék a könyékig érő kesztyű, ami segít felidézni a régimódi divatot és a semmihez sem hasonlítható hangulatot.

Ez a csodaszép, selyem hatású hosszú kesztyű egyetlen hölgy gardróbjából sem hiányozhat. Kitűnő ajándék nőknek, de magadat is meglepheted vele, ha szeretnéd valamivel feldobni a legközelebbi alkalommal a kis piros ruhád.  

Mérete: 43 cm

1 pár kesztyű/csomag.

Cikkszám: y26278

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Csábító Női Hosszú Kesztyű - Fekete, oszd meg a barátaiddal is:

0