Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Batman és Superman rendkívüli, emberfeletti képességekkel bírnak. Ha összefognak, ez az erő hatványozódik. El tudod képzelni, hogy mi mindenre képesek ők ketten? Többek között arra, hogy gyermeked szülinapi zsúrját emlékezetessé tegyék! A Batman tányér, a Batman pohár és a Batman szalvéta nemcsak egy szuperhőst ábrázolnak, hanem mindjárt kettőt, a fantasztikus Superman-nel kiegészülve. Az asztal mellett a party helyszínt is fel kell dekorálnod, erre kiváló a szuperhős faldíszlet. A gyerekek öltözékéről se feledkezz meg! Ha esősre fordulna az időjárás, és szabadtéren tartjátok a bulit, minden kis vendég kapjon egy Superman vagy Batman esőkabátot. Természetesen, egyéb nagyszerű ajándékkal is meglepheted mind a szülinapost, mind pedig a vendégeket.

Superman és Batman – a két igazi szuperhős

Ők azok, akikért fiúk és férfiak ezrei rajonganak, kicsik és nagyok kedvence és példaképei. És még a lányok között is akad szép számmal rajongójuk.

És mitől szuperhősök?

Superman az igazság és az emberiség védelmezőjeként vált híressé, míg Batmant a „köpenyes igazságosztónak” is nevezik. Mindketten a jó cél érdekében végzik szuperhősi tevékenységüket.

 

Superman vagy Batman partit szervezel?

Szeretnéd, ha a dekoráció és az ajándék is e népszerű szuperhősök valamelyikét elevenítené meg? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a Batman Webshop oldalát, és egy kattintással kiválasztani a szuperhősös játékok és dekorációk közül a legmenőbbet.

Ha lenne Batman Webshop, akkor ilyen egyszerű lenne, mert biztosan tele lenne Batman ajándéktárgyakkal. De mivel ez a Webshop nem létezik, mi felvállaltuk a feladatot, és összegyűjtöttük neked mindazt, ami egy tökéletes Superman és Batman zsúrhoz nélkülözhetetlen, hogy ne kelljen tovább keresgélned.

A szuperhősös születésnapi zsúr hozzávalói

Először is végy egy karaktert – Supermant vagy Batmant -, válaszd ki az őt ábrázoló tányért, poharat, szalvétát, dekorációs füzért, terítőt, stb., és díszítsd fel velük a zsúr helyszínét.

Majd válaszd ki a tökéletes születésnapi ajándékot, ami szintén valamelyik szuperhőshöz kapcsolódik, végül szépen csomagold be.

Ha például az ünnepelt Superman rajongó, akkor garantáltan ujjongani fog örömében, ha egy Superman ajándék, például egy Superman papucs lapul az ajándékdobozban.

De ha a megajándékozott inkább Batman párti, akkor a tökéletes Batman ajándéktárgy számára például egy Batman álarc lehet.

De a tortáról se feledkezzünk meg! Hiszen egy szülinap nem szülinap torta nélkül. Batman rajongó szülinaposunknak például mi más díszeleghetne a tortáján, mint egy Batman tortadísz.

És ezt még emlékbe is elteheti.

9 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...