Arany-Fekete-Fehér Girland Dekorációs Füzér
Arany-Fekete-Fehér Girland Dekorációs Füzér

Arany-Fekete-Fehér Girland Dekorációs Füzér - 274 cm

Raktáron!

1 990.- Ft

Biztosan Te is szeretnéd feldíszíteni a lakást, egy kis ünnepélyes hangulatot csempészni az otthonodba. Tudjuk, ha szép, és kellemes hangulatú tárgyak között vagyunk, a kedvünk is jobb lesz. Könnyebben vágunk neki minden reggelnek, ha egy ilyen arany fekete fehér rojtos dekoráció kölcsönöz bensőséges hangulatot lakásunknak.

Arany-Fekete-Fehér Girland Dekorációs Füzér

Bármelyik nap jó ok arra, hogy egy kicsit vidámabbá varázsoljuk a napjainkat. Nem kell ahhoz oknak, vagy ünnepnek lennie, hogy valami vidámat, vagy színest helyezzünk el a lakásunk minden pontján.

Az arany-fekete-fehér színeket sokan azonosítják a harmóniája miatt a karácsonyi, vagy a szilveszteri ünnepkörrel. Mivel egy elegáns variációról beszélünk, tökéletes lehet esküvőre, szülinapokra, keresztelőre is. Sőt, ha belegondolunk a héliumos léggömbök zsinórjaként is tökéletes megoldás lehet ez az arany fekete fehér girland, hiszen még egy pluszt ad a léggömbös dekorációhoz.

De nézzük, mi milyen ünnepkörben használnánk fel?

 • karácsony
 • szilveszter
 • születésnap
 • keresztelő
 • névnap
 • eljegyzési party
 • esküvő
 • első áldozás
 • ballagás
 • babaváró buli
 • nyugdíjba vonulás

Bár nem vagyunk egy karácsonyi dekoráció webáruház, de tudjuk, hogy ez a papír girland az összes társával együtt tökéletes dekorációk karácsonyra, hiszen fényes, és matt színei idézik a karácsonyi hangulatot, és tökéletes kiegészítője lesz ez az elegáns rojtos dekoráció a hagyományos díszítésnek. Az arany fekete fehér girland bár papír füzér, mégis, mint dekorációs füzér tökéletesen megállja a helyét. Masszív erős. Bár nekünk elsőre karácsonyi papír girland jutott róla az eszünkbe, de simán el tudjuk képzelni egy candy bár asztalán is lógatva, vagy akár szilveszterkor mondjuk az ajtó tetejéről lelógatva. Természetesen ez lehet szülinapon, babaváró bulin, vagy akár egy esküvőn is, hiszen színeit tekintve teljesen unisex!

Tulajdonságai:

 • anyaga: papír
 • hossza: 2,7 méter
 • színei: arany fekete fehér girland

Ez a karácsonyi girland dekoráció szilveszterre is tökéletes, és ami talán a legeslegjobb benne, hogy ha feltesszük karácsonykor, akkor biztos lehetsz benne, hogy újévig hozzá sem kell nyúlnod. Jó lesz szilveszterre, és ha valaki olyan szerencsés, hogy akkor van a születésnapja, mint nekem, vagyis januárban, akkor 1 terméket már 3 alkalommal sikerül használnia. Ez az egyik nagy előnye, hogy univerzális! Csak nehogy megunjátok!

Ha viszont színben eltérőt kerestek, akkor mindenképpen nézzetek szét az oldalon, hiszen nem ez az egyetlen a kínálatunkban, amire szert tehettek. Érdemes minden függő dekorációnkat megvizsgálni tetőtől talpig, hogy mindegy legyen, melyiket választod. Hasznos és praktikus minden darab.

Mérete: 274 cm hosszú.

Anyaga: papír.

Cikkszám: p62951

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Arany-Fekete-Fehér Girland Dekorációs Füzér - 274 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0