11 inch-es Arany Csillag Mintás Fekete Lufi (25 db/csomag)
11 inch-es Arany Csillag Mintás Fekete Lufi (25 db/csomag)

Arany Csillag Mintás Fekete Kerek Gumi (Latex) Lufi, 25 db, 28 cm

Raktáron!

4 500.- Ft (180 .- Ft/db)

Nagyszerű arany csillagokkal mintázott fekete léggömbök

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 360.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Arany Csillag Mintás Fekete Lufi (25 db/csomag)

Tudtad, hogy a gyönyörű, fényes égitesteket, a csillagokat csak a 18. század végétől nevezik így a magyar nyelvben? Ha kíváncsi vagy arra, hogy korábban hogyan is hívták őket, keress rá a Wikipédiában! Garantáltan leesik az állad.

Egy azonban biztos: Nagyon sokakat rabul ejtett a csillagok és a csillagképek látványa, emellett rengetegen gondolják úgy, hogy komoly befolyással vannak az életünkre. Szerencsére ma már remek applikációk állnak rendelkezésünkre, melyek segítségével például a kis göncölt vagy az orion övet is megkereshetjük. Ilyen alkalmazások a Star Walk és a Night Sky.

Az Ünnepek Áruháza lufi bolt sajnos nem hozza le neked ezeket a gyönyörű égitesteket, de ha mindenképpen földöntúli dekorációt szeretnél, az Arany Csillag Mintás Fekete Gumi Lufi az egyik legjobb választás lesz. Az egyik? Bizony, hiszen csillagos dekorációs füzéreket és lampionokat is találsz nálunk.

Mérete: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

25 db lufi/csomag.

Cikkszám: q80596

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az Arany Csillag Mintás Fekete Kerek Gumi (Latex) Lufi, 25 db, 28 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0