Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Szerinted mi a legkülönlegesebb ajándék nagypapának? Mivel tudnád megköszönni azt a sok szeretetet, kedvességet, útmutatást, amit tőle kaptál? Hiszen ők aztán a világ végére is elmennek, a csillagokat is lehozzák imádott unokáik kedvéért.

 Hiszen ők aztán a világ végére is elmennek, a csillagokat is lehozzák imádott unokáik kedvéért. Ha kell a kertben barkácsolnak, ha kell modellvasutat építenek, fagyit vesznek, hős lovagot játszanak, ráadásul minden csínyban benne vannak. Bölcsességük és tanításaik egész életre való útmutatást adnak nekünk. Nagy szerencséje van annak, akinek még van nagypapája.

Ezért aztán fontos tudatosítani bennük, mennyire nélkülözhetetlen szerepet töltenek be az életünkben. A legjobb ezt a jeles alkalmakkor megtenni, mint az apák napja, vagy a papi születésnapja.

Ha a neten rákeresünk arra, hogy ajándékötletek nagypapáknak, vajmi kevés találatba botlunk. Pedig véleményünk szerint szuper lehetőségek vannak ebben a témában is. Az ajándék ötletek nagyszülőknek találatok főként a nagymamákra korlátozódnak, éppen ezért mi a nagymamás termékeinket nagypapás kivitelben is elkészítettük.

A legjobb ajándék nagypapának

  1. Vállszalag, természetesen a legjobb nagypapa felirattal.
  2. Kitűző, két féle verzióban. Szalaggal és szalag nélkül is elérhető.
  3. Boros címke, melyet tetszés szerint bármilyen kedvenc borra rá lehet ragasztani. Nekünk ez az egyik személyes kedvencünk. Főként nagy örömet okoz, ha egyből több üveg borra is rákerül. :)
  4. Bögre, mely bármelyik reggelen a kedvenc unokát juttatja eszébe.
  5. Ajándék tábla, mely gyakorlatilag egy legjobb nagypapa oklevél is egyben. Biztos helye lesz a konyha, vagy nappali falán.
  6. Asztali lufidísz, amit levegővel töltöttünk meg, így akár hetekig díszeleghet az ebédlő asztalon.
  7. Ajándék csomagok, amelyből 2 féle variáció is készült. Az egyik 3, a másik 5 db ajándékot tartalmaz.

Plussz tipp: Egy legjobb nagypapa vers kézzel írása valamilyen kedves képeslapra örök befutó ajándék nagypapának. :)

7 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...