NyárLánybúcsúNyerj!

Izgalmas fürdőszoba kiegészítők, kreatív fürdőszobai kellékek

Ha unod már, hogy minden egyes fogmosásnál ugyanazok a kellékek néznek szembe veled a fürdőszobában, ha úgy érzed, most már igazán ráférne egy kis frissítés, vagány fürdőszobai összeállításunkat neked találták ki. Többé nem lesz unalmas a reggeli készülődés: ebből az ajánlóból megismerheted, melyek azok a fürdőszoba kiegészítők, amelyektől nem csak te fogod komfortosabban érezni magad, de a vendégeid elismerő pillantásait is bezsebelheted.

Minden, amitől szép lesz a fürdőszobád: elegáns fürdőszoba kiegészítők

Barátoknál, rokonoknál járva bizonyára te is tapasztaltad, hogy a fürdőszoba bizony sokaknál a lakás legunalmasabb része: fehér csempék, egy tükör, egy fürdőkád és más semmi. De te valószínűleg úgy gondolod, hogy egy kis esztétikum ennek a helyiségnek sem árthat.

Egy szép fürdőszobát nem csak a burkolat vagy a különleges mosdókagyló tehet látványossá, de a jól megválasztott fürdőszoba kiegészítők is. A bálna fülpiszkáló tartó és a fürdőkád formájú szappanadagoló például egész biztosan magára vonzza a tekinteteket, de ha még ennél is vagányabb fürdőszobai kellékek érdekelnek, helyezz el egy retro mikrofon zuhanyfejet vagy egy zuhany hangszórót a kád fölött.

Közismert tény, hogy a zuhany alatt van a legjobb akusztika a házban: ragadj hát mikrofont, kapcsolt be a zenét és legyél te a Megasztár az otthonodban!

Praktikus fürdőszobai kellékek gyakorló túlélőknek

Egy fürdőszoba – akármilyen szép is – elsősorban attól lesz praktikus, hogy telis-tele van olyan eszközökkel, amelyek nap mint nap megkönnyítik az életedet. Ha volt már dolgod beragadt szappanadagolóval, rosszul elhelyezett gurigatartóval vagy használhatatlan fogkefetartóval, akkor tudod, miről beszélünk.

Az igazán „kézreálló” fürdőszoba azonban egyáltalán nem elérhetetlen álom: fogmosáshoz ideális lehet például az elektromos fogkefe tartó homokórás időmérővel vagy az ajak formájú fogkrém tubus adagoló, fürdéshez tuti tipp a periódusos rendszer zuhanyfüggöny – mi lehetne ennél praktikusabb? – és minden másra ott a 200 eurós WC papír, amely nem csak nagyon hasznos, de egy kis luxus-feelinget is visz az életedbe. Ha pedig valóban vegytiszta praktikumra vágysz, tégy próbát a fali folyékony szappan adagolóval, amely garantáltan kéznél van, amikor szükséged van rá – és az utántöltése is gyerekjáték.

Játékos fürdőszobai kellékek, amelyek fürdés közben is lendületben tartanak

Állandóan izegsz-mozogsz, imádod a játékokat, a mókát, a kacagást? Miért ne élhetnéd ki magad a fürdőszobában is? Ezentúl nem kell, hogy a nappaliban hagyd a bohókásabb énedet: a fürdőszobai játékok mosakodás közben is jókedvre derítenek.

Egy kreatív káddugó például remek ajándék is lehet, de akár saját magadat is meglepheted egy érdekesebb darabbal.

Itt van mindjárt a mopsz káddugó a kutyabarát fürdőszoba-tulajdonosoknak vagy a macska káddugó azoknak, akik inkább cicás fürdőszoba kiegészítők között érzik jól magukat.

És most jön a nagy durranás: ha egy kicsit is tájékozott vagy az ázsiai, azon belül is leginkább a japán vécékultúra terén, akkor valószínűleg tudod, hogy a technológia ma már a modern fürdőszoba elengedhetetlen része. A WC hangszer-zongora például olyan szórakoztató eszköz, amely a legrafináltabb japán fürdőszobai kellékek között is megállná a helyét. Ha tehát lételemed a zene, akár a fürdőszobában ücsörögve is gyakorolhatsz. Egy-egy jól sikerül Beethoven-darab után pedig bátran kapd fel a béka fürdősapkát – itt senki nem fog kinevetni –, és ugorj be a deluxe színváltós zuhanyrózsa alá.

És voilà: így lesz igazán színpompás a fürdőszobád!

2 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...