60 cm-es, Kék Kerek Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú
60 cm-es, Kék Kerek Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú

60 cm-es, Kék Kerek Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú

Raktáron!

1 990.- Ft

Robbanjon a buli! A fergeteges hangulat, az óriási élmények és a zseniális fotók hírnöke, a konfetti ágyú most itt van velünk – ráadásul a legjobb formájában!

Páratlan parti kellékek

A konfetti ágyú minden party bolt legfényesebb csillaga! Ez a példány ráadásul 60 centiméter hosszú, így sokáig élvezheted a konfettiesőt!

Milyen alkalmakra?

Gyakorlatilag bárhol megállja a helyét, ahol fergeteges buli van készülőben! A konfetti kilövő mindenhol képes hozzátenni a bulihoz némi pluszt. Fürödj a konfetti esőben, készíts remek fotókat, és ünnepelj, ahogyan Te szeretnél!

Szilveszter

Nem kérdés! Szilveszter a party konfetti elsőszámú hazája. Ki ne dobált volna konfettit éjfélkor, az új év első másodperceiben, igaz? Persze dobálni egy dolog. Kilőni egy ágyúval és élvezni a fantasztikus papír fecnik hullását pedig egy egészen más élmény. 

Nyári kerti party

Nyár, napsütés, grill a szabadban, finom italok és zene. Kell még valami? Nos, ha egy kis löketet adnál a bulinak, akkor ne nagyon keresgélj tovább! Célozz vele a társaság fölé, és áraszd el a partit a jókedv és a fergeteges hangulat erejével!

Fotózás

Mi is meglepődtünk, de rengetegen választják a konfetti ágyú utolérhetetlen tulajdonságait egy-egy fotózáshoz. Sok-sok diszkó és party szervező cég vásárolja nálunk tonnaszámra a kilövőket, hogy elképesztő színvilágú képeket csináljanak a bulijaikon.

Az viszont már tényleg nem semmi, hogy családi fényképezések alkalmával is viszik, mint a cukrot. Egy mesteri fotográfus, egy briliánsan megválasztott háttér és néhány „bumm” az ágyúból, a végeredmény pedig egy igazán extravagáns családi fotó. Legalábbis vásárlóink szerint. A dekorációs kellékek egyébként is különösen népszerűek, ha fotózásról van szó. Az Ünnepek Áruháza lufi bolt kínálata kimeríthetetlen, ha fotózásra adnátok a fejeteket.

Szurkolás

Futballszurkolók is viszik. Ha a kedvenc csapatod színei megegyeznek az ágyú által kibocsátott köröcskékkel, ez a te választásod!

Esküvő

Vihetsz belőle lakodalomra, sőt ajánlott is, viszont oda kell figyelned, hogy a papír fecnik színei mennek-e az esküvői dekoráció színeihez. Nincs vita, ezt mindenképp nézd meg!

Fesztivál

Sziget, Sound, Volt vagy Hegyalja, ezek a party kellékek mindenhol megállják a helyüket.

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva kék konfettiket lövell ki.

Beltéri használatra javasolt.

Cikkszám: oTUKR60-001

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az 60 cm-es, Kék Kerek Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú, oszd meg a barátaiddal is:

0