Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Neon színek, villódzó fények, foszforeszkáló tárgyak, na meg persze a szuper hangulat. Ezek az  igazán hangulatos buli alapvető összetevői. Ne elégedj meg az egyszerű, sima dekorációkkal – válassz egyet a világító parti kellékek közül, és villanyozd fel a buli hangulatát!

Neon fényekkel az éjszakában

A fesztiválokon mindig az a legmenőbb, akinek a legfeltűnőbb felszerelése van. Legyen az valamilyen extra jelmez, vagy vicces kalap, esetleg egy nagyon király parti szemüveg, mindig azoké a legnagyobb rivaldafény, akik ilyen szerkókban vannak. Amivel ezeket pedig még jobban feldobhatod, azok a különböző világító parti kellékek.

Ez a neon fénnyel világító kiegészítő biztos, hogy felhívja magára a figyelmet. Tűnj ki a tömegből egy világító karkötő segítségével, vagy csak rakj fel az arcodra egy világító szemüveget, és hidd el, rögtön te leszel a buli legmenőbb szereplője.

De persze ezeket nem csak fesztiválokon tudod viselni. Koncerteken, házibuliban, partikon is szuper kiegészítők lesznek. Sőt, ha valamilyen otthoni partit tervezel, és fel akarod dobni valami igazán extra dologgal, akkor válassz a világító lufi készletünkből, mert ezek tutira felvillanyoznak mindenkit! Gondolj csak bele, mennyire vicces lesz egy fénylő pohárból inni az italodat egész este… Főleg, hogy ha a világítós karkötő, ami rajtad van, ugyanolyan színű, mint a pohár, hiszen így teljes a neonos egység;)

Tűnj ki a tömegből a partikon, dobd fel a társaid hangulatát a fesztiválokon, vagy csak tedd izgalmassá a házibulidat a szuper világító parti kellékek segítségével, amik varázslatos neon fénnyel fognak körülvenni!

11 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...