Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Szuper-látványos torta tűzijáték - mert kicsire nem adunk!

Nincsen torta gyertya nélkül. Főleg szülinapra. Nade vajon mi az, amivel még jobban fel tudod dobni a torta és a gyertyák összhangját? Természetesen egy torta tűzijáték segítségével! Gyönyörködjetek a szikrákban tökéletes biztonságban, és legyen a kívánságotok még tüzesebb egy tűzijátékkal!

Tüzes hangulat, felfokozott élmények

A születésnap minden ember életében nagyon fontos. Meg kell ünnepeljük, hogy még egy évet sikeresen teljesítettünk ebben a világban. Megünnepeljük, hogy itt lehetünk, és hogy együtt lehetünk a barátainkkal és a családunkkal. Ehhez pedig szükséges egy kis buli is, és a szülinapi bulik fő attrakciója a szülinapi torta.

Ráadásul a tortaevés előtt van még egy nagyon fontos momentum, amit semmiképpen sem szabad kihagyni: ez a gyertyák elfújása és a kívánság elmondása - persze nem hangosan! És van valami, amivel fel lehet dobni az egyszerű tortagyertya díszítést…. a torta tűzijáték segítségével.

A tűzijátékok azért jók, mert izgalmasak és különlegesek. Fantasztikus látvány, ahogy hatalmas szikrák csapnak ki a tortád tetejéből! És ami még jobb, hogy nálunk mindenféle változatban megtalálod ezeket a tűzijátékokat. Van sima egyszerű is, de van számos torta díszítésére való is, sőt, ha szeretnéd egy kicsit poénosabbra venni az ünneplést, akkor választhatod a sebességkorlátozó mintájú tűzijátékot.

Annyi bizonyos, hogy ha ilyen tűzijátékos játékok lesznek a szülinapi partin, és főleg a torta körül, akkor sokkal forróbbá fogod tudni varázsolni a hangulatot. Fokozd az élményeket, legyen a torta tűzijáték a szülinap fénypontja!

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...