Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Esküvői tortadísz - különleges tortadekor a különleges alkalomra

Egy lakodalom megálmodása és megszervezése nem kevés utánajárás, munka és idegeskedés. De a végeredmény, az álomesküvő miatt megéri! Legyen világbajnok az első, házastársként elfogyasztott süti, és a torta diszitések is legyenek kitűnőek!

Hogyan emeli az esküvői tortadekoráció a lakodalom fényét?

Az esküvőnek több csúcspontja is van, de a vendégek nem lesznek ott mindegyik pillanatban. A menyasszonytáncot néhányan elsunnyogják, a házasságkötésről páran elkésnek, vagy pont akkor kell kivinniük síró gyermeküket… de furcsa módon a tortára a meghívottak mind kíváncsiak. Ezért igazán fontos a hangulatos esküvői tortadísz is. Ezt mindenki megcsodálja, mobiltelefonnal lefotózza, hiszen az esküvői torta és annak dekorációja kicsit Ti is vagytok.

Ez nem csak általában tortadísz esküvőre, ez a Ti esküvői tortátok dísze. Ha kicsit mást szeretnétek, mint a megszokott, bambán álldogáló párocska, jó helyen jártok, mert tortadíszek terén is profik vagyunk!

Ha a „díszek tortára” feliratot látod, akkor az első kép, ami bevillan, az minden bizonnyal a marcipán rózsa lesz. De miért tennél ilyen sablonos dolgot életed legfontosabb süteményére? Sokkal maradandóbb az élmény, ha olyan tortadíszt választotok, ami igazán Ti vagytok: ami utal a hobbitokra, megismerkedésetekre, mindennapjaitokra, vagy arra, ki hordja a nadrágot otthon…

Azért, hogy  az emlékeitekben és a polcon is előkelő helyen legyen az esküvői tortadísz még évek múltával is, válasszatok szépet, egyedit és eredetit!

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...