Jelmez lányoknakJelmez fiúknakJelmez ötletek

Bármiben fogadunk Veled, hogy legalább ugyanannyira eleged van ebből az évből, mint nekünk. Abban is biztosak vagyunk, hogyha véletlenszerűen megállítanánk a járókelőket, ez az érzés 10 emberből 9-re igaz lenne.

Ez az év jött és ment. Szó szerint. Ahogy megváltoztak a mindennapjaink, az ünnepeink, de még kicsit a gondolkodásmódunk is, úgy kezdett eluralkodni rajtunk a pánik. Korlátoztak sok-sok mindent, amit egyesek könnyebben, mások nehezebben viseltek. Aztán beletörődtünk. Oké, akkor most ez van. Bizakodva, hogy lassan de biztosan jobb lesz.

Most pedig végre elérkezett az év vége. És mi nagyon, de nagyon szeretnénk, hogy legalább 2020 utolsó pillanatai olyanok legyenek, amire (jó értelemben) mindig emlékezni fogsz.

Ezért megalkottunk Neked 4 igen merész szilveszteri csomagot. Mégpedig pont olyanokat, amilyeneket ez az év igazán megérdemel.

BYE, FORGET, NEVER és F*CK 2020 pakkjaink mindegyike 2020-as szám alakú fólia lufit és konfetti ágyút tartalmaz, amikkel igazán nagyot szólhat a szilveszteri buli. Természetesen 11 fő alatt. ;)

A számokat konfetti ágyú segítségével robbanthatjátok szét, ami igazán katartikus élményt ad, hidd el! :)

Válaszd ki a Te partidhoz leginkább illő szettet és mi már szállítjuk is a csomagodat!

És hogy miként történik az „ősrobbanás”? Csekkold a lenti videón!

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...