NyárLánybúcsúNyerj!

Ha a bajuszra gondolunk, egyből rengetek féle bajusz és szakáll ugrik be mindenkinek. Léteznek kalóz szakállak, mikulás szakáll, elegáns bajuszok, mexikói bajusz, gengszter bajusz, és még sorolhatnánk.

Bajusz és szakáll – igen vagy nem?

Ennek az egyszerű arcszőrzet utánzatnak a segítségével teljesen új megjelenést kölcsönözhetsz magadnak, és remekül kiegészíti a jelmezedet egy beöltözős bulin.

A bajusz és a szakáll igen megosztó tud lenni abból a szempontból, hogy tetszik-e vagy sem. Vannak, akik odavannak érte és a férfiasságot látják benne, van akit meg egyenesen kiráz a hideg tőle. Van, aki szerint „öreges”, mások szerint menő.

Egy biztos, a férfiak többsége élete során legalább egyszer kipróbálja a szakállt vagy a bajuszt – esetleg mindkettőt. És van, aki a próbát követően már nem is válik meg tőle többé.

Szeretnéd kipróbálni, neked hogyan állna?

Azoknak is tudunk megoldást, akik kicsit bátortalanabbak a bajusz és szakáll kipróbálásához, vagy esetleg nincs türelmük kivárni, míg megnő. Nekik kitűnő alternatíva a műbajusz és a műszakáll.

Ezek segítségével annak kockázata nélkül próbálhatod ki, hogy hogyan áll neked a bajusz és a szakáll, hogy a vicces, vagy kevésbé vicces megjegyzéseket kelljen hallgatnod a haveroktól, kollégáktól.

Mire jó még egy műbajusz vagy álszakáll?

De az álbajusz és szakáll ennél sokkal több lehetőséget is rejt magában.

Ha farsangi-, vagy egyéb beöltözős partiba készülsz, válassz a jelmezedhez passzoló kiegészítőt, mint például gengszter jelmez mellé gengszter bajusz, vagy kalóz jelmez mellé kalóz szakáll. Máris sokat dobtál a megjelenéseden ezzel az aprósággal.

Jó megoldás akkor is, ha még nem nőtt ki :)

És a jó hír, hogy ezt használhatják kicsit és nagyok egyaránt. Tehát, ha te még abban a korban vagy – vagy esetleg gyermekednek keresel jelmezt -, hogy nem rendelkezel elegendő arcszőrzettel, akkor íme a megoldás. Nem kell megvárnod, míg eléred azt a kort, amikor már borotválkoznod kell, mert ezekkel a remek álbajuszokkal és szakállakkal neked is olyan arcszőrzeted lehet, amilyet csak szeretnél.

12 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...