Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Halász Judit vagy Alma együttes? Bármelyikre is essen a választás, a csillag mintás szülinapi parti kellékek és a jó társaság gyűrűjében tutira mindenki dalra fakad.

Egy hatásos szülinapi dekoráció

Azt tudjuk, hogy a szülinapos sok dologra számít, sok dolgot szinte már előre tud. Legyen fiú vagy lány, kicsi vagy nagy, biztos benne, hogy a bulin ott lesznek a számára fontos emberek, lesz torta, és természetesen sok ajándékot kap. Tudja, hogy a torta behozatala közben valamelyik klasszikus szülinapi zene szól majd, és hogy az éneklés biztosan rendhagyóan fog sikerülni.

Ezek a megszokott, de annál kedvesebb pillanatok minden évben lejátszódnak a szülinapos lelki szemei előtt. Viszont van egy aduász, amivel a szokásos dolgokat évről évre fel lehet dobni, meg lehet fűszerezni. Igen, ezek a szülinapi parti kellékek! A kiegészítők, amikkel újra és újra meg lehet lepni még a sokat látott nagyit is.

Party kellékek szülinapra

A csillag mintás szülinapi dekoráció kislánynak, kisfiúnak, ellenkező nemű testvéreknek közös szülinapra is kiváló dísz. A rózsaszín és kék színű, azonos mintájú szülinapi vállszalag, banner, zászlófüzér, függődekoráció, papír tányér, pohár szalvéta és terítő mind kiegészítik egymást. A klassz, csajos tiarák pedig a teljes szülinapi parti kellékek ékei lehetnek, megkoronázva az estét.

Hogy kezd el?

Ha ismered a szülinapost és tudod, hogy melyik színárnyalat illik hozzá a leginkább, a fejedben már meg is születhet egy alap party dekoráció. Ha ez megvan, kell egy party kellék bolt, az Ünnepek Áruháza. Ha megtaláltál minket, gyere el a Fehéregyházi út 15. alatt található üzletünkbe, és kérd a lányok segítségét.

Ha nem tudsz eljönni hozzánk, nyugodtan böngéssz kedvedre az Ünnepek Áruháza party kellék webshop „gyerek szülinap”, „felnőtt szülinap” és „lufik, léggömbök” menüpontjában és kérdés esetén hívj minket a +36 1 244 8200 -es telefonszámon.

20 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!