NyárLánybúcsúNyerj!

Ballagás, születésnap, esküvő, egy nagyobb családi összejövetel, vagy csak egy szimpla jópofa délután? Ezekről neked is rögtön valami király lufi jut az eszedbe? Nem csoda, hiszen egy mosolygó smiley lufi gyakorlatilag szinte mindig elengedhetetlen kelléke a jó ünneplésnek.

Egy emoji jel többet mond minden szónál!

Napjainkban már teljesen természetes, hogy érzelmeinket egy hangulatjel segítségével fejezzük ki. Szinte bármerre is nézünk, egy emoji fej jön szembe, azt is mondhatnánk, hogy már az életünk részévé váltak. Akkor miért ne lehetne az ünneplésnek is része egy smile jel? Hiszen vidámságot és örömet sugároz! És az ünneplés nem szól másról, mint arról, hogy örüljünk annak, hogy együtt lehetünk a szeretteinkkel, együtt lehetünk boldogok a sikereik miatt, hogy megajándékozzuk egymást és kicsit végre nem gondolunk a mindennapi dolgainkra. Amikor egy mosolygós arc néz le ránk egy színes lufiról, akkor nincs olyan, aki ne derülne jobb kedvre tőle.

A gyerekek körében különösen népszerűek a lufik, főleg, amin egy smiley face van! Akár még versenyezhetnek is a barátaikkal, hogy kinek milyen szín jutott, ki tudja nagyobbra fújni, vagy cserélgethetik is őket, az alapján, hogy ki hogyan érzi magát éppen.

Mosolygó smiley lufi – nem csak gyerekeknek

Persze nem lehet csak a gyerekeké az összes szórakozás, a nagyobbakat sem hagyhatjuk ki! Egy kedves, bugyuta, vagy épp kacér smile mindenkinek mosolyt fog csalni az arcára, kortól függetlenül.

Ha egy igazán vidám összejövetelt szeretnél szervezni, ahol csak a nevetős arcokat látsz (nem csak a lufikon) akkor ne habozz, a mosolygó smiley lufi meg fogja tenni a kellő hatást!

10 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...