NyárLánybúcsúNyerj!

Rózsaszirom, dekorkő, virágszirom – az igazán romantikus hangulatért. A rózsa és szirmai szinte egybeolvadnak a romantika és a szerelem fogalmával. Minden nő imádja ezeket a dekorkellékeket, hiszen gyönyörűek és ízlésesen díszítenek.

Sajnos az igazi szirmocskák szépsége hamar elillan, de ha szintetikus anyagút választasz belőle és feldobod egy kis extrával, akkor nem csak pár órára lesz romantikus a helyszín! Nézz szét kínálatunkban és teremts igazi mesebeli hangulatot! 

A rózsaszirom és a romantika közös története

A legtöbb embernek a földre, ágyra vagy a bútorokra szórt rózsaszirmok a romantikus filmekből lehetnek ismerősek, ahol a férfi ezzel a kedvességgel várja szerelmét. A nők természetesen amint meglátják, elámulnak és egyből szenvedélyes, szerelmes hangulatba kerülnek.

Talán nem is olyan meglepő ez a reakció, hiszen a vörös rózsát már önmagában is a szerelmeseknek tulajdonítják. Ez a szép élmény azonban sajnos múlandó, hiszen a szirmok elég hamar elfonnyadnak majd elszáradnak, és akár pár óra alatt megváltozhat a szoba képe romantikusból rumlissá. Ez pedig a legkevésbé sem kedvez a szerelemnek… 

Mi a megoldás? Létezik tartósabb, mégis szirom hatású dekoráció is, ami nem csupán órákig nyújt kellemes látványt. Ebben a kategóriában összegyűjtöttük neked a különféle anyagból készült rózsaszirmokat, kiegészítve néhány dekorkő ötlettel, amik akár kitűnő esküvői dekorációk is lehetnek.

Virágszirom a Nagy Napra

Te is szeretted volna, ha szirmok borítják az oltárhoz vezető utat, vagy ha virágszirom is helyet kaphatna az esküvői asztaldekoráció megannyi eleme között? A valódi szirmok vásárlása azonban rendkívül költséges lenne, nem is beszélve arról, hogy valószínűleg már az ünneplés közepén elszáradva rontaná a helyiség összképét. Ha te is olyan menyasszony vagy, aki a tökéletességre törekszik, akkor a textilszirom lesz a megoldás!

Megannyi szín közül választhatsz (olyat is találsz, ami a természetben nem létezik), aszerint, hogy a te esküvődön mely színek dominálnak majd. Pillanatok alatt romantikus hangulatúvá varázsolhatod velük a termet és az asztalokat. A lágy virágszirmok mellett azonban az esküvői asztaldíszek sorából nem maradhat ki a dekorkő sem. Néhány apró, sziporkázó üvegkavics meghozza az alkalomhoz illő csillogást és pompát.

Nincs az a díszkavics mennyiség, ami sok lenne, ha az esküvői dekorációról van szó. Ezek a gyönyörű kövek kihangsúlyozzák az esemény fontosságát és a ti csillogásotokat hozzák az előtérbe. Életetek Nagy Napja így valóban fenséges és káprázatos lesz, mind nektek, mind pedig a vendégek számára.

Akár később is használhatod

És, hogy mi az igazán jó ezekben a díszítő elemekben? Mivel tartósak, így nem csak az esküvői dekor összeállításakor használhatod, hanem akár később is, amikor szeretnéd egy kicsit felfrissíteni otthonod! Pár perc alatt romantikus hellyé változtathatod a lakás bármelyik szobáját. Egy nyugodt, kettesben töltött éjszaka alkalmával akár a fürdőszobát, vagy a hálószobát is feldíszítheted velük. De nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy kikerüljenek a polcokra, vagy asztalokra.

A dekorkövek akár kitűnő asztaldíszek lehetnek a hétköznapokra, vagy az ünnepi étkezésekhez is. Néhány elszórt textil rózsaszirom pedig rendkívül gyorsan a nyugalom szigetévé teheti a fürdőszobát, ha éppen egy kis lazításra vágysz.

Nézd végig alaposan ezt a kategóriát, ha éppen gondban vagy az esküvői díszítés elemeivel, de akkor se kattints tovább, ha csak némi romantikára vagy éppen nyugalomra vágysz a hétköznapokban. Ezek a tartós és káprázatos színű virágszirmok és dekorkövek a lakás minden helyiségében megállják a helyüket – már csupán a fantáziádra van szükség.

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...