Róka Farsangi Jelmez Kiegészítő Szett Gyerekeknek
Róka Farsangi Jelmez Kiegészítő Szett Gyerekeknek

Róka Jelmez Lányoknak - Kiegészítő Szett Gyerekeknek

Raktáron!

2 690.- Ft

Hipp-hopp, jön... a róka jelmez lányoknak! Ha a Te kislányod is imádja az állatokat, vagy szereti az állatos meséket (ki ne szeretné?), akkor ennek a rókás szettnek bizonyára örülni fog. Fusd át ajánlónkat, ez garantáltan meghozza a kedvedet egy kis rókasághoz!

Róka Farsangi Jelmez Kiegészítő Szett Gyerekeknek

Szabadon kombinálható róka jelmez lányoknak

Ha óvodás, iskolás korú gyermeked van – netán te is voltál egyszer kisgyerek –, akkor jól tudod, hogy a farsangi jelmezek varázsát általában a jelmez kiegészítők adják. A tündér mit sem ér varázspálca nélkül, seprű híján pedig a boszorkány is csak gyalog jár: ezek után mit gondolsz, a kis róka hogy nézne ki fülek nélkül?

Ezt a dilemmát oldja meg az okosan kiválasztott jelmez kiegészítő, kisrókák esetében például a róka farsangi jelmez kiegészítő szett. A fülecskék mellé természetesen egy rókafarok is jár, ami alapvető szükséglet, ha világossá szeretnénk tenni, hogy itt bizony nem egy kiskutya, hanem egy ravasz róka közeledik!

Ez a kiegészítő szett ráadásul pofonegyszerűvé teszi a készülődést, nem kell varrnod, papírmasé-alkatrészeket gyártanod, vagy bonyolult jelmez-kreációkat alkotnod: a róka jelmez lányoknak könnyen kialakítható, minden ajánlatunk fontos kiegészítőket tartalmaz, ehhez már csak színben passzoló póló és nadrág kell.

Rókamóka kislányoknak

Sokan azt gondolják, hogy a róka jelmez inkább a kisfiúknak áll jól. Nos, ezek az emberek tévednek: a rókás fül-farok kiegészítő csomagunk ugyanis a kislányok kedvét is meghozza ehhez az aranyos ötlethez. Természetesen az állatos öltözékek, mint klasszikus farsangi jelmez ötletek lányoknak is szólnak: egy kislány is éppúgy öltözhet oroszlánnak, farkasnak vagy tigrisnek, mint a fiúk, és pont olyan jól is fog állni neki ez a szett, mint a kissrácoknak.

Egy cseppet sem számít, hogy épp ki viseli a róka jelmez fülecskéit: a lényeg az, hogy a gyermek képes legyen azonosulni a figurával. Ha Neked is ez a célod, hangolódjatok rá a farsangra néhány állatos mesével, vagy menjetek el egy állatkertbe: így a farsangi jelmezek gyerekeknek és felnőtteknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást nyújthatnak!

A szett tartalmaz: 1 darab róka fülek hajráfon, valamint egy rókafarok. Anyaga: plüss + műanyag.

Anyaga: plüss és műanyag.

Cikkszám: y23364

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Hipp-hopp, jön...a róka jelmez lányoknak. Kiegészítő szett gyerekeknek, oszd meg a barátaiddal is:

0