Szülinapi zsúrHalloween dekorációEsküvő

Szuperhőst a szülinapra a Pókember party kellékek segítségével!

Napjainkban, ha van valami igazán komoly, divatos vírus, amely válogatás nélkül szedi az áldozatait, az a szuperhősök iránti rajongás. És minden idők egyik legszeretetreméltóbb hőse a Csodálatos Pókember, akivel egy szülinapi bulin néhány partikellék beszerzésével könnyedén enyhítheted a betegség tüneteit!

A lehengerlő hálóvető

Mindenki kívülről tudja, hogy Pókember egy 16 éves átlagos, kissé szeleburdi, nem túl népszerű gimnazista, Peter Parker. Erejét egy félresikerült tudományos kirándulásnak köszönheti: megcsípte egy génmanipulált pók.

A pókember figura a Marvel szuperhős filmek világába keveredve, a Vasember tanítványaként és utódaként valóban napjaink egyik legizgalmasabb szuperhős karakterévé vált. Hát nem egyértelmű, hogy egy tökéletes party dekoráció is lehet belőle?

A lehengerlő Hálóvetőt legutóbb Tom Holland alakította, csetlő-botló figurája által könnyedén mindenki szívébe lopta magát. A mozifilmben hiába várták el egy könnyelmű ígéret miatt Pókembert egy klasszikus házibuliba: hiszen épp meg kellett mentenie a világot! A gyermeked szülinapi partiján azonban garantáltan ott lesz, ha szeretnéd. Néhány partykellék segítségével megidézheted a képregény vagy a film hangulatát. Kínálatunkból a pókember party kellékek között válogatva az általad biztosított élmény életreszóló lesz.

Egy tuti tipp a pókemberes bulira

Szeretnéd, ha az élmény igazán valósághű lenne? A lufi dekoráció készítésekor használd ki Pókember azon képességét, hogy bárhova odatapad, és akár a plafonon fejjel lefelé is tud mászni. Így például a Pókember sétáló héliumos fólia lufi tökéletes választás a pókember party kellékek közül! A spirális dekoráció megidézi a városszerte lógó pókhálókat, amikkel a rossz embereket győzte le a hős. A feliratozható lufira pedig rákerülhet az ünnepelt neve, vagy éveinek száma is.

Öltöztesd a szülinapi bulit tetőtől-talpig Pókemberbe, és zsebeld be a legjobb szülőnek járó díjat! De vigyázz, mert gyerkőcöd barátai is mind ilyen bulit akarnak majd…

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...