Szülinapi zsúrSzülinapi luficsokorSzülinapi party felnőtteknek

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk a pinata party játékot, mely egytől-egyig megnevetteti a játék résztvevőit! Töltsd meg a pinatat csokival és cukorkával, majd pedig kezdjétek el püffölni, hogy az édességek kihulljanak belőle!

Halloweenra választhatod tök vagy szemgolyó party pinatankat! Mellé pedig ajánljuk ütőnket, mely a pinata szétütésére alkalmas. A pinata tökéletes a hangulat megalapozására, hisz ha egy ilyen játékkal nyitod meg a bulit garantált a siker egészen a party végéig! Biztosan Ti sem gondoltatok rá korábban, hogy valaha is halloweenpinata lesz az, amire szükségetek lesz. De láss csodát, elérkezett ez az idő is.

A pinata, mint mexikói játék?

Nem is gondolnánk, hogy először a kínaiak nyúltak halloweenpinyáta játékhoz, vagy legalábbis arra hasonlító darabhoz. Ők az újév köszöntő ünnepségükön vetették be, mégpedig úgy, hogy különböző edényeket készítettek, amelyet beborítottak színes szalagokkal, majd megtöltötték 5 különböző növényi maggal. Ezek után feltörték azt, majd a színes szalagokat elégették, és megtartották az abból keletkező hamut, hogy szerencsét hozzon nekik.

Úgy tartják, hogy Marco Polo, velencei utazó a hazájába is eljuttatta ezt a szokást, és innen gyűrűzött be Spanyolországba, majd a spanyolok vitték át Mexikóba, ahol megdöbbenve tapasztalták, hogy már nekik is létezett egy kísértetiesen hasonló hagyományuk. Lényeg a lényeg, hogy az olaszok már édességet, ékszereket és játékokat helyeztek az általuk csak „pignatta”-nak nevezett edénybe.

Ahhoz képest mára már kissé átalakult ez a pinata őrület, ugyanakkor már nem csak az a jellemző, hogy szülinapokkor használják, hanem bizony már halloweenpinata is létezik.

Bár nem vagyunk egy pinyatta shop, de ha a keresett darab a pinata Budapest vagy bármelyik távoli más település lakója vagy, akkor megtalálod nálunk a legtöbbféle és a legkülönlegesebb darabokat.

A pinyáta rendelés végtelenül egyszerű, csupán meg kell keresned, amit szeretnél, bedobni a kosárba, és végigvinni a rendelést. Ha időben sikerül megoldani, akár már másnap nálad lehet a kívánt termék.

A halloweenpinata

Ezek a színes papírmaséból készült darabok észbontóak. A legszebb bennük, hogy létezik már minden alkalomra. Nem csak szülinapra, hanem van már halloween dekoráció boszorkány, ami egyben pinata is, tök, denevér, pók és szellem is létezik. Igen, ez mind-mind a halloween jegyében, a legédesebb kis alakokkal. Egyik sem rémisztő, de mindegyik megtölthető.

Kíváncsi vagy, miért jó a pinata Magyarország területén?

Nos, valóban nem vagyunk sem kínaiak, sem spanyol ajkúak, ugyanakkor vevők vagyunk miden új és klassz dologra. Imádjuk azt, hogy ezeket az édes kis pinyátákat megtöltheted mindenféle földi jóval, ajándékkal, és cserébe egy remek élményt adhatsz vendégeidnek.

Pontosan ezért éri meg beszerezni. Olyan élményt adhatsz nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is, amilyennel nem biztos, hogy minden héten találkoznak.

Légy bátor és szerezz be egy pinatat! :)

5 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...