LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

De mi is ez valójában?

Az onlinePénztárca egy új fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során spórolhatsz. A pénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

Az onlinePénztárcában lévő összeget bármikor használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget. Ezt fogod látni:

Onlinepénztárca, már az Ünnepek Áruházán is
OnlinePénztárca már az Ünnepek Áruházában is elérhető

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni!

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Például,

  • születésnapi dekoráció vásárlása esetén, aminek az ára 11.990 Forint, most 500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 11.490 Forintba fog kerülni.
  • egy farsangi jelmez vásárlása esetén, aminek az ára 24.990 Ft, most 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 23.990 Forintba fog kerülni.

Egyre több helyen használhatod, már most 300.000 termék esetén, és nemsokára több 100 webáruházban költheted el az onlinePénztárcádban található összeget. Ha csak heti 1-2.000 Forintot onlinePénztárcádból fizetsz ki, az évente 50-100.000 Forint megtakarítást jelent majd.

Hogyan kerül bele a pénz?

A legjobb webáruházak egyedi ajánlataiban, vásárlásaid során különböző összeggel ajándékoznak meg. Ráadásul OnlinePénztárcád közben a benne lévő összegtől függetlenül, hetente 500 Ft-ot automatikusan kamatozik.

Még nincs onlinePénztárcád?

Ha még nincs onlinePénztárcád, most AJÁNDÉK 5.000 Ft-al létrehozhatsz egyet, mindössze fél perc alatt, ehhez kattins IDE!

További információkért keresd fel az onlinePénztárca hivatalos oldalát:

 https://www.onlinepenztarca.hu

Kérjük, add meg az adataid!