Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Március 8-a tökéletes alkalom arra, hogy megajándékozd szíved hölgyeit. Egy kedves nőnapi meglepetés és pár szép sor az ajándék mellé kétségkívül elér a szívükig.

Egyenjogúsági küzdelem és a virágos lufi

 

1977-ben az ENSZ nyilvánította Nemzetközi Nőnappá március 8-át, ezzel emlékezve az 1857-es New york-i sztrájkra, melyen negyvenezer nő vett részt, hogy a férfiakéval azonos béreket és munkaórákat harcoljanak ki maguknak.

Ez a történelmi pillanat volt az alapja egy olyan csodás napnak, amelyen hivatalosan is tenyerünkön hordozhatjuk a föld legszebb teremtményeit; a nőket. Édesanyáknak, nagymamáknak, feleségeknek, barátnőknek, testvéreknek, kolléganőknek, és ismerősöknek háláljuk meg kisebb, nagyobb ajándékkal, hogy vannak.  A különböző színes, és sokat jelentő nőnapi ajándék ötletek segítségével mosolyt csalhatunk a megajándékozottak arcára, és éreztethetjük velük, mennyire fontosak.

A nőnapi ötletek

A legelterjedtebb nőnapi meglepetés a virág. Egy szál vagy egy csokor kedves és szép nőnap ajándék. Egy doboz bonbon egy üzenettel- mondjuk egy szép idézettel- is eléri a női szívet, de az egyik legszebb, és a női lélek könnyedségét leginkább érzékeltető ajándék: a nőnapi lufi.

Egy szív formájú, smile-s lufi mosolyt fakaszt a hölgyek arcára. Egy szép, virág lufi a szoba bármelyik pontján elhelyezve szemet gyönyörködtető dekoráció. A nagyi kedvenc asztalára vagy virágos állványa mellé téve szép emlékeket idézhet benne. De az egyre népszerűbb szíves emoji lufi is szuper, ha a feleségedet vagy a barátnődet szeretnéd köszönteni. Akár meg is lepheted a munkahelyén, futárral kiküldve, pár sor romantikus idézettel.

De ha a kapcsolatotok jól bírja a tréfát, lehet nőnapi meglepetés egy unikornis szivárvány kaki párna is. A lényeg, hogy az apró kedvességek, szóbeli és tárgyi ajándékok legyenek részei a mindennapjaitoknak. Ezek a kis gesztusok szépen tartják a lelket.

7 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...