NyárLánybúcsúNyerj!

Szeretnéd meglepni egy barátodat vagy családtagodat a neve napján, de gondban vagy az ajándékkal? A névnap talán nem számít akkora ünnepnek, mint egy születésnap, de azért legalább egy doboz csokival - és egy szép lufival :) - illik megemlékezni róla.

Mutatunk néhány ötletet!

Köszöntők névnapra: névnapi lufi

A névnapi köszöntő mellé egy feliratos lufi remek választás lehet. A névnapi jókívánságok lufi dekorációval történő kiegészítése néhány éve jött divatba, és azóta is tart. A feliratos lufi dekoráció névnapra gyerekeknek, családtagoknak, barátoknak mutatja, hogy te is lépést tartasz a divattal J

Nem kell, hogy környezetszennyező legyen!

A környezettudatosság egyre nagyobb hangsúlyt kap az életünkben, mióta tudományos oldalak tömkelege bizonyítja: bizony változtatnunk kell az életmódunkon, de nagyon gyorsan! Emiatt sokan alaposan meggondolják a lufivásárlást a kisebb alkalmakra. Szerencsére az új Qualatex lufik 100%-ban környezetbarát anyagból készültek, olyan hamar bomlanak le, akár egy tölgyfalevél. Mostantól nem kell azon aggódni, hogy a lufi dekoráció névnapra felesleges környezetszennyezés-e, ugyanis már gyűjtheted szelektíven.

Lufi dekoráció névnapra gyerekeknek

Gyerekkorban még kiemelten fontosak a kisebb-nagyobb ünnepek, köztük a névnap megünneplése is. A kicsik még igénylik a tortát, a névnapi ajándékokat, és természetesen a lufi is elmaradhatatlan kísérő. A csomagban több lufi is van, így szétoszthatjuk az osztály/csoporttársai, barátai között, hogy ők adják át a névnapi lufit az ünnepeltnek.

A színes, fényes, „boldog névnapot” feliratú lufi felfújt állapotban 28 cm-es, a minta nyomtatása miatt héliumos töltést igényel. Ha mégis levegővel fújnád fel, biztonsági okokból sem javasolt a lufi szájjal történő felfújása: minden esetben használj lufi fújó pumpát. Levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthető.

A léggömböket leeresztett állapotban szállítjuk, a felirat mindegyiken fehér színű.

2 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...