Narancssárga Fekete Pók Parti Pinata Játék Halloween-re
Narancssárga Fekete Pók Parti Pinata Játék Halloween-re

Narancssárga Fekete Pók Parti Pinata Játék Halloween-re

Raktáron!

11 890.- Ft

A legütősebb partyk kelléke lehet ez a pók halloween pinyáta, ami szörnyen sok meglepetést tartogathat a bulizók számára. Töltsd meg cukorkákkal, csokival vagy apró játékokkal! És játsszatok! A hatás nem marad el.

Mi a szösz ez a Pinyáta?

Mi is az a Piñata (ejtsd pinyáta)? Manapság a szülinapi partik egyik legdivatosabb játéka világszerte, de halloweenkor is nyerő tipp egy ilyen klassz pók dekoráció.

Neve, írásmódja alapján sokan azt gondolják, hogy ez egy mexikói játék, pedig nem! A sztorija a 14. századig nyúlik vissza és az olasz Pignatta volt az első játék, ami hasonló elven működött. Később spanyol közvetítéssel Mexikóban is elterjedt, ahol hamar népszerűvé válik a cukorral töltött állatfigura.

A játék egyszerű: egy fellógatott figurát megtöltünk ajándékkal, majd ezt kell egy bottal eltalálni, és addig csépelni – bekötött szemmel-, míg  cukorkaeső nem hullik belőle. A pinyáta püföléshez nem társul semmiféle vallásos jelentés, se egy izgalmas történet. Egész egyszerűen, ha ünneplésről van szó, akkor szórakozásból szétvernek egy papírmasé figurát. Magyarországon is egyre jobban elterjed ez a móka, és ezzel tuti, hogy Te is nagy sikert aratsz majd!

 

Pinata halloweenre? Miért is ne?

Október vége felé közeledve egyre többen készülnek a nagy jelmezes bulira. Előkerülnek a halloween ötletek, a rémséges jelmezek, ijesztő maszkok. Sokan feldíszítik a lakást vagy a kibérelt buli helyszínt. Egy igazán rémes kísértet kastély például elképzelhetetlen halloween pókháló készítése, aprólékos és művészi elhelyezése nélkül. Aztán jöhetnek a denevérek, pókok, boszorkány üstök, faragott tökök és a sejtelmes fények! És mire lesz még szükség? Természetesen nem hiányozhat egy pók halloween pinyáta sem! 

Mitől más a halloween pinata, mint a többi?

Igazából csak a formája különbözteti meg a szülinapi, kerti parti, lánybúcsú és a többi pinyátától. A szórakozás része ugyanolyan, legyen az egy szellem, denevér, tök, boszi vagy pók halloween pinyáta!

Dobd fel a bulit egy ilyen rémisztő, pókos pinatával.

Mérete: 40 cm széles és 35 cm magas.

Anyaga: papír.

Cikkszám: aP19717

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Narancssárga Fekete Pók Parti Pinata Játék Halloween-re, oszd meg a barátaiddal is:

0