3 feet-es Mrs. Fehér Esküvői Kerek Latex Lufi (2 db/csomag)
3 feet-es Mrs. Fehér Esküvői Kerek Latex Lufi (2 db/csomag)

Mrs. Fehér Esküvői Kerek Gumi (Latex) Lufi, 91 cm, 2 db

Raktáron!

3 380.- Ft (1 690 .- Ft/db)

Hatalmas, Mrs. Feliratú esküvői léggömb olyan menyasszonyoknak, akik kedvelik a grandiózus dekorációkat.

3 feet-es Mrs. Fehér Esküvői Kerek Latex Lufi (2 db/csomag)

A nagy nap. Az a csodálatos esemény, amikor az egész ismeretségi körötök jelen van, mikor minden rokon rátok figyel, és mikor Misterből és Missből Mr. és Mrs. lesz.

Ez természetesen azt jelenti, hogy a lakodalom lefújásáig minden egyes nap minden órájában eszedbe jut majd, hogy passzol majd a menyasszonyi csokor a habfehér ruhához, mi legyen az esküvői meghívó szöveg, és könnyen bepárásodik a szemed néhány esküvői idézet láttán.

Lehet persze az is, hogy a Te idegszálaid az esküvői dekoráción feszengnek, de semmi probléma nincs ezzel. Hidd el, láttunk már rengeteg izgulós menyasszonyt, és mindig tudtunk Nekik segíteni.

Amennyiben egy minden szempontból grandiózus és letisztult léggömbre vágysz az esküvői asztalotokhoz, ne is keress tovább! Ez a héliumos léggömb brutális, 91 centiméteres átmérőjével biztosan minden szemet magához vonz. Töltését kizárólag héliummal ajánljuk, hiszen a legszebb formáját így éri el. Egyébként is. Milyen lenne már, ha pont a Mrs. felirat lógna fejjel lefelé?

Tökéletes választás esküvőre ez a Mrs. Feliratú fehér léggömb. Nemcsak megjelenése, de hatalamas mérete miatt is garantált a siker.

Webárhuzunkban természetesen párját, a Mr. Feliratú léggömböt is megtalálod (mely cikkszáma: q57439). Alkoss a léggömbből egy elképesztő dekorációt a nagy napra! Sőt, gyere elhoznánk személyesen a III. kerületi üzletünkbe, a Smile Party Shopba, és kérd héliumos fújással!

A léggömbök héliumos fújására üzletünkben személyesen van lehetőség (személyes vásárláskor vagy bolti személyes átvételt választva). A feltüntetett ár a hélium árát nem tartalmazza. (Hélium töltet ára plusz költség, mely 3990Ft/lufi.)

A léggömb méretét tekintve 3 feet (91 cm). A csomag 2 db terméket tartalmaz. Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

Cikkszám: q57438

A csomag 2 db terméket tartalmaz.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Mrs. Fehér Esküvői Kerek Gumi (Latex) Lufi, 91 cm, 2 db, oszd meg a barátaiddal is:

0