11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Tropical Asst. Lufi Ballagásra (6 db/csomag)
11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Tropical Asst. Lufi Ballagásra (6 db/csomag)

Lufi Ballagásra - Ballagásodra Szeretettel, Gumi (Latex) Lufi Vegyes színek, 28 cm, 6 db

Raktáron!

1 080.- Ft (180 .- Ft/db)

Ballagásra nagyszerű választás lehet ez a magyar feliratos léggömb.

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Tropical Asst. Lufi Ballagásra (6 db/csomag)

A ballagás nem egyszerű móka. Nem elég, hogy megfelelően fel kell öltözni a nagy eseményre, vacsorát vagy ebédet kell szervezni, ráadásul még ajándékot is kell vásárolni. Ennek tetejében még ki kell találni, hogy virággal vagy luficsokorral lepjük meg a ballagót, ráadásul díszíteni is kell, és nem mindegy, milyen stílusban tesszük ezt.

A legjobb az egészben, hogy ma már kínálunk tipikusan erre az alkalomra szánt léggömböket és dekorációkat, így könnyebb dolgunk van, mint sok évvel ezelőtt.

Az itt látható egyszerű de nagyszerű ballagási lufik különlegessége a káprázatos színek mellett az, hogy magyar szöveggel vannak ellátva: a „Ballagásodra szeretettel” felirat szerepel rajtuk. Mi lehetne ennél személyesebb ballagási dekoráció?

Vegyes színekben: sárga, narancssárga, égszínkék, sötétlila, vadmálna rózsaszín, limezöld. A csomagba a színek véletlenszerűen kerülnek bele, ezért - általában - egy színből több darab is van a csomagban, míg egy másik színből pedig meglehet, hogy kevesebb. Ezt kérjük, rendeléskor vedd figyelembe.

A csomag 6 db terméket tartalmaz. A léggömb méretét tekintve: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Cikkszám: q790740rp

A csomag 6 db terméket tartalmaz.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Lufi Ballagásra - Ballagásodra Szeretettel, Vegyes színek, 28 cm, 6 db, oszd meg a barátaiddal is:

0