LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

A ruha az egyik legfontosabb olyan dolog, mely meghatározza az adott napi hangulatodat. Sokszor a környezeted ezen keresztül is meghatározhatja a személyiségedet is, így hát érdemes az öltözködésedre nagy hangsúlyt fektetni és nem elhanyagolni azt. Ez a legelső, amit egy számodra ismeretlen ember meglát belőled, és ez alapján fog Téged elsőre megítélni, Rólad véleményt alkotni. Egy-egy ruhadarab készülhet pamutból, gyapjúból, selyemből, és léggömbből. Hogy mi, léggömbből? Bizony, jól olvastad, léggömbből!

Lenyűgöző lufiruhák
Lenyűgöző lufiruhák

Lássuk csak, hogy egy az Egyesült Államokban korábban megrendezett nagyszabású léggömbös eseményen az egyik versenyre milyen csodálatos léggömb ruhákkal neveztek a művészek.

Ugye, hogy mennyire észbontóak? Valójában a művészeknek a határ a csillagos ég, ugyanis ha kellő fantáziával rendelkeznek, bizony a legbonyolultabb tervet is képesek megvalósítani.

Ahogy látod, a ruhák között akad riói karneválba illő öltözet, tradicionális, esküvői, de még estélyinek is kiválóan alkalmas viselet. Mind egytől egyig olyan ruha, melybe bármelyikünk szívesen bújna egy-egy jelesebb alkalommal. Egyre azonban mindig ügyelni kell, egy ilyen ruhánál elég egy rossz mozdulat és már lőttek is az egésznek!

Lenyűgöző lufiruhák - WBC 2016
Lenyűgöző lufiruhák

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!