Farsangi jelmezekSzerelmes lufiSzülinapi luficsokor

Mindig van mit ünnepelni, ugye? Ha pedig megtaláltátok az alkalmat, akkor ideje, hogy összegyűjtsd a vendégeket és a legjobb parti kellékeket a felejthetetlen élmény érdekében. Legyen szó bármilyen buliról is, egy (vagy akár több) kerek óriás lufi biztosan jól jön majd!

Hatalmas partihoz hatalmas lufi dukál!

Kerek óriás lufi Qualatex környezetbarát anyagból

A színes lufik izgalmassá és színessé tesznek bármilyen helyszínt, ráadásul pillanatok alatt dekorálhatod velük az adott helyiséget. Az pedig már csak a képzeletedtől függ, hogy mi mindent lehet kihozni néhány nagy lufi felhasználásával.

Van már néhány szuper ötleted? Nekünk is! Készíts belőlük óriás figurákat, vagy díszíts velük hatalmas tereket! Ne aggódj, ez az óriás léggömb még a legnagyobb terekben is érvényesülni fog. Mert mi hiszünk benne, hogy igenis emeli az ünnep hangulatát, ha igényes lufidekor várja az ünnepeltet, na meg persze a vendégeket!

Mi az a Qualatex?

A Qualatex egy amerikai léggömbmárka, a quality és a latex szavakból keletkezett. Rendkívüli minőségű, rugalmas anyag, ami könnyedén tágul. Ez egy olyan különleges latex lufi, ami nem csak látványos, de környezetbarát is, hiszen hamarabb lebomlik, mint egy hagyományos lufi. Ez a különleges kerek óriás lufi a méretének köszönhetően kirívó dekoráció lesz,  bátran fantáziálhatsz, hogy miként szeretnéd elhelyezni!

Kell egy jó ajándék ötlet?

Te sem szeretsz haszontalan ajándékot adni, ugyanakkor nincsen semmilyen más frappáns ötleted? Akkor itt a megoldás: az 1 méteres léggömb igazán feltűnő ajándék lesz, ami még sokáig feldobja majd az ünnepelt hangulatát!

Ideális legény-, vagy lánybúcsú ajándék, ezzel is jelzed, hogy kitüntetett figyelmet érdemel a leendő férj, vagy feleség.

23 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!