Karácsonyi Kiegészítő Szett Fotózáshoz - 21 db-os
Karácsonyi Kiegészítő Szett Fotózáshoz - 21 db-os

Vicces Karácsonyi Képek - Kiegészítő Szett Fotózáshoz, 21 db-os

Raktáron!

4 790.- Ft

Még a szeretet ünnepét is humorosabbá, örömtelibbé és emlékezetesebbé varázsolják a vicces karácsonyi képek. Ez a szett arra hivatott, hogy csodás fotókkal ajándékozzátok meg magatokat és vendégeiteket ebben a csodás időszakban.

Karácsonyi Kiegészítő Szett Fotózáshoz - 21 db-os

Egy kép többet mond ezer szónál

Mind ismerjük már ezt a közmondást, és valljuk be, tökéletesen igaz minden szava. A fotókról leolvashatjuk a pillanatnyi kedélyállapotunkat, az esetleges műmosolyt, a boldogságot, vagy a tegnapi party fáradalmait. Elmeséli, hogy hogyan sikerült díszíteni a karácsonyfát, és hogy mennyire éreztétek jól magatokat együtt az ünnepen. Szóval igen. 1000 szónál mindenképp többet mond nekünk egy kép.

Egy kis időutazás

A fényképek egyfajta visszautat jelentenek számunkra a múltba, segítenek emlékezni a csodás napokra, szép időszakokra és a kellemes együtt töltött pillanatokra.

Karácsonyi családi fotózás esetében ez sokszorosan igaz

Egy szép ünnepet megörökíteni - főleg humoros karácsonyi képek formájában - minden évben remek dolog. Az év ezen szakaszában a szeretet testet ölt, a mosolyok őszintébbek, Ti pedig minden évben visszanézhetitek, hogy mennyit változtatok tavaly óta.

Ez a karácsonyi szett fotózáshoz lett kitalálva, de sokkal több annál

Listába szedtük, mi mindenre érdemes használnotok. Csak bátran! Engedjétek el nyugodtan a fantáziátokat!

Karácsonyi gyermekfotózás

Ha a gyerekeket szeretnétek lencsevégre kapni, miért ne tehetnétek ezt meg vicces karácsonyi képek formájában? Egész biztosan veszélyesen cukik lesznek, amikor a szájuk elé teszik az ősz szakállat, vagy bebújnak a képkeret mögé.

Vicces karácsonyi képeslapok pillanatok alatt

A karácsonyi fotózás rendkívül fontos eleme, hogy elküldjük a fényképeket a szeretteinknek. Nagymamáknak, nagypapáknak és más rokonoknak is bátran küldhettek olyan képeket, ahol megmutatjátok, milyen bolondosak, vidámak és szerethetőek vagytok. Tedd magad elé a csokornyakkendőt, a szemüveget, vagy bármelyik kiegészítőt a 21-ből, és mosolyogj, ahogyan a csövön kifér! Ma már rengeteg olyan nyomda létezik, ahol pillanatok alatt képeslapot csinálnak a telefonos fotóból. Légy régimódi és elegáns!

Polaroid fotók

Ugye már Neked is van polaroid géped? A vicces karácsonyi képek papír formájában még sokkal, de sokkal személyesebbek. Óriási élmény egy ilyen géppel fotózni, az egyszer biztos! :)

Ajándék a barátoknak

Nincs ötleted, mely vicces karácsonyi ajándékok lennének a legmegfelelőbbek a szeretteidnek? Ez a szett bárki tetszését elnyeri, hiszen személyesen tudják majd használni. Lepd meg te is a hozzád közel állókat valódi mosollyal!

Vicces karácsonyi fotó a vágyad? Ne is keress tovább! Ez a huszonegy részes kiegészítő szett fotózáshoz lett kitalálva, és telis tele van vidámsággal! Csak pózoljatok be a fa előtt, tegyétek a megfelelő helyekre a pálcán található karácsonyi jellegzetességeket, és mosolyogjatok szépen!

A karácsonyi fotózás most még kellemesebb és viccesebb lehet ezekkel a karácsonyi fotó kiegészítőkkel. Lehetsz hóember, manó, vagy akár Mikulás is. Készítsetek a karácsonyfa előtt vagy az ünnepi vacsora után képeket. Vajon ki mi szeretne lenni?

A kiegészítők műanyag pálcára vannak rögzítve. A karton dekorációk enyhén csillognak.

A csomag összesen 13 darab különféle karácsonyi hangulatú, pálcához rögzített kiegészítőt tartalmaz. Anyaga: karton és műanyag.

21 db kiegészítő/csomag.

Cikkszám: a398989

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Vicces karácsonyi képek – 21 részes kiegészítő szett fotózáshoz, oszd meg a barátaiddal is:

0