NyárLánybúcsúNyerj!

Jégvarázs lufi minden mennyiségben az igazi rajongóknak

Ha közeleg a család egyik gyermek tagjának születésnapja, vagy más, neves esemény az ember mindig felteszi magának a kérdést, hogy hogyan is varázsolhatná igazán felejthetetlenné ezt a nagy napot. Ha nálatok is tombol a Frozen mánia, mutatunk egy ütős megoldást!

A tökéletes díszítés, avagy ajándék-lufik szülinapra

Minden gyermek vágya, hogy a születésnapján ország-világ tudja, hogy micsoda fontos nap is ez. Emiatt lehet tökéletes ajándék ötlet egy nagy színes Jégvarázs lufi, hiszen bárhová is megy vele aznap az ünnepelt, egy mutatós héliumos lufi igazán feltűnő jelenség. Így aztán mindenki tudni fogja, hogy kinek is van szülinapja! ;)

Ha az ünnepelt - nem meglepő módon - odavan a Jégvarázsos bűbájos világért, akkor külön öröm, ha a Nagy Napot is kedvenc karakterei, Anna, Elza és Olaf köreiben töltheti. Szülinapi lufik széles választéka vár a webshopunkban, ahol többek között találsz Frozen Olaf alakú léggömböt, de Elza és Anna arca is visszaköszön majd különböző színes lufikról.

Jégvarázsos lufi ballagásra

A ballagókra ugyanez vonatkozik, hiszen a vonuló diáktársak közül is ki kell tűnnie, illetve suli előtti utolsó pózoláshoz is kellenek ám tökéletes kiegészítők.

Ha a díszítéshez szeretnéd használni a lufikat, nagyobb csomagban is beszerezhetsz Olaf arcát ábrázoló, vagy színes feliratos Frozenes luficsomagot, így a buli helyszínét is könnyedén kidekorálhatod.

Jégvarázsból sosem elég: legyen hó, olyan lelket mozdító! És persze legyen Jégvarázs lufi a helyiség minden pontján. Jól mutatnak magányosan, vagy csokorba fűzve, héliummal töltve, vagy levegővel fújva, a plafonra aggatva, vagy a földön szétszórva…

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...