LánybúcsúEsküvőBallagás

Jeges ajándék – Jégkocka készítő

Javában tombol a nyár, és a fesztiválszezon is. Kerti partik, tóparti piknikek, óriási bulik – te hogyan hűtöd a barátaidat a nagy forróságban? Ezektől az ötletektől biztosan eldobod az agyad!

A nyári forróságban mi sem esik jobban, mint a jeges üdítő, vagy egy jéghideg koktél? Hogy ebben is igazán stílusos és egyedi légy, elhoztuk neked az idei nyár legnagyobb slágereit, amik az italodat lehűtik, a hangulatot viszont felforrósítják. Kíváncsi vagy?

Kívül cukros, belül fagyos

Képzelj el egy fánkot, ami kívül csupa cukor, a belseje viszont elképesztően hideg. Megenned nem kell, ellenben magaddal viheted: ugyanis ez a legújabb kedvencünk, a fánk alakú italhűtő táska. Ebben elférnek a kedvenc italaid és koktélalapjaid, valamint elrejtheted benne a legvagányabb jégkocka készítő szettjeidet is.

Jeges feles - ne érdekeljen a jégkocka ár!

Ahhoz, hogy a kerti parti alatt minden italotok jéghideg legyen, nem kell vagyonokat fizetned jégkockákra, elég csupán beszerezned néhány jégkocka készítő tálcát. A jeges feles tökéletes dísze lesz az agy-, vagy a cannabis alakú jégkocka, de nem csak vizet lehet ám lefagyasztani! A színes szirupos koktélalapot nem csak lehűti, de alkohollal fűtheti egy adag golyó formájúra fagyasztott vodka, de szervírozhatod kis, mosolygós fejek formájában is az alkoholt vagy szirupot. Hidd el, ez a jeges meglepetés hamar a barátaid kedvencévé válik majd!

Jeges ajándék

A jégkocka készítése lehet ajándék is – lepd meg barátaidat egy-egy különleges mintájú szettel! Ha pedig édesapád vagy a párod klasszikusan stílusos férfi, őt is meglepheted a whiskey hűtő kövek segítségével. Ezek a gránit kövek nem vizezik fel az italt, cserébe viszont hosszabb ideig hidegen tartják.

Szerezd be te is az idei nyár legvagányabb hűsítőit nálunk!

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...