Ijesztő Bohóc Maszk
Ijesztő Bohóc Maszk

Ijesztő Bohóc Maszk

Raktáron!

9 590.- Ft

Hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést! Voltál már olyan farsangi vagy halloween partin, ahol mindenki rád figyelt? Ha igen a válaszod, akkor csak így tovább, oldalunkon farsangi álarc ötletek tárházát találod. Amennyiben a válaszod nem, sziporkázz most egy díjnyertes bohóc maszk segítségével, ami ráadásul teljes egészében takarja a fejedet. A bohóc álarc a top megoldás farsangra és halloween-re, hiszen stílusos, mindenki ismeri és egyszerűen MENŐ.

A bohócok aranyos, színes ruhás emberkék hatalmas cipővel és széles mosollyal. Így van, ugye? Jelen esetben természetesen...
… nem! Ez az álarc inkább az ijesztő bohóc karakterét adja át Neked.

Hallottál már a coulrofóbiáról?

Nem? Akkor mesélünk róla egy kicsit!

A tarka maskarába öltözött, festett arcú cirkuszi mutatványosok poénjain a legtöbben kacagnak.

A legtöbben, de nem mindenki.

Képzeld el, hogy vannak, akik irtóznak, sőt szabályosan rosszul lesznek a bohóc arc látványától. Pszichiáter körökben vita tárgyát képzi a bohóciszony, mint önálló kórkép, de sok kézikönyvben beszélnek a rendszerint gyermekkorban kialakuló félelemről.

Íme, a lehetőség, hogy Te is gátlástalanul kihasználd ezt a fóbiát, és a bohóc maszk segítségével vérszomjas fenevaddá válj egy-egy álarcos partin.

Na de kik azok a bohócok? Honnan érkeztek, és mióta léteznek egyáltalán?

A bohócok –az udvari bolondoktól a vásári tréfamesterekig- hosszú ideje vannak közöttünk. Az ókori Egyiptomban a fáraókat törpe kedvcsinálók szórakoztatták több mint két évezreddel időszámításunk előtt, de felbukkantak az ősi Kínában és a Római Birodalomban is. A középkorban az udvari bolondok komoly előjogokat is élvezhettek. Olyan személyekből és történésekből is bátran tréfát űzhettek, amelyekért másokra bizony lesújtott volna a törvény keze. A ma ismert formájukban a 18-19 század környékén tűntek fel.

Halloweenra és farsangra

Ha halloween-i vagy farsangi jelmez ötletek a téma, akkor az ijesztő maszkok tutira bejönnek. Egy ütős gumi álarc azért is jó választás, mert nagyrészük a teljes fejet takarja, így sokkal hátborzongatóbb, élethűbb hatást érhetsz el vele. A bohóc arc a coulrofóbiás ismerőseinktől eltekintve inkább aranyosnak tűnhet, de nem ebben az esetben.

Hogy miért?

Mert nem minden nap esik meg valakivel, hogy igazi horror bohóc kerül a szeme elé. Egy átlag piros orrú például tréfálkozik és lufikutyát hajtogat, de például ott van az utóbbi idők királya, Pennywise, aki velőtrázóan félelmetes tud lenni. Na, a mi ijesztő bohóc maszkunk segítségével hasonló hatást érhetsz el a farsangi jelmezek kavalkádjában.

De hogyan kerülhet a fejedre mihamarabb ez az állati jó gonosz bohóc maszk?

Ne aggódj, gyorsak vagyunk! A bohóc maszk rendelés még soha nem volt ennyire egyszerű! A nálunk látható termék készleten vannak, így rövid időn belül a kezedben tarthatod őket.

További jelmez ötletek felnőtteknek? Ha ide klikkelsz, megtalálod az összeset! 

Webáruházunkban további ötletes jelmezek, sok-sok gumi álarc és ijesztő maszkok találhatók, szóval nézelődj bátran. Sőt! Ha barátaiddal együtt rendelsz, akár a teljes szállítási költséget megspórolod, hiszen 20.000 forint feletti rendelés esetén ezt az összeget átvállaljuk.

Ha megtetszett a gonosz bohóc maszk, akár fel is próbálhatod! Gyere el személyesen üzletünkbe! A Smile Balloon & Party shopban farsangi álarc ötletek egész sorát találod, ráadásul tömérdek gyermek és felnőtt jelmez közül válogathatsz.

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Cikkszám: y26385

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Ijesztő Bohóc Maszk, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Maszkok, álarcok kategóriában